Danes pri nas mesna rižota in zelena solata.
A ve kdo kako je kaj z Ežojem? Kar naprej mislim nanj....
Pozdravček
nejcanja
Danes pri nas mesna rižota in zelena solata.
A ve kdo kako je kaj z Ežojem? Kar naprej mislim nanj....
Pozdravček
nejcanja
Najcanja, preberi strani nekaj dni nazaj, sporočilo od Marijan2, z dne 27.04. Vsak dan mu pošiljamo dobre misli z željami, da okreva ![]()
![]()
. Neskončno ga pogrešamo.
Sobota:

Pozdravček!
Nejcanja, oprosti... sem te površno prebrala... A ve kdo kako je kaj z Ežojem?
Pa še oprosti za "Najcanja".
Ko prebiram o Ežoju, kar nervozna ratam.
Pozdravček!
Danes za kosilo:
- nekaj podobnega kot falafli
- skleda zelene solate
IN
ZA EZOJEVO ZDRAVJE![]()
![]()
Posladek:
- iz "dobro obvescenih krogov" je bilo slisati, da nas
lepo okreva. Ce je usel potresu v Cilu, bo menda
tudi to trenutno tegobo. Do tacas pa tudi jaz drzim pesti![]()
Kvak![]()
Danes in jutri: golaž
lp
mzmNaj dobro obveščeni krogi povedo našemu Ežoju, da mislimo nanj in mu pošiljamo dobre želje. Kopriva ne pozebe. ![]()
![]()
Sem zelo vesela za dobre novice o Ežoju. Upam, da boš Ežoj kmalu spet med nami![]()
![]()
Mi smo se danes potepali in se ustavili v kitajski restavraciji. Za jutri pa nagovarjam moža za golaž...Odličnega zna skuhat, samo zdaj že nekaj let ne najde navdiha, ker ve, da ga bom jaz...
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: žrebičkovi zrezki v omaki, sirovi cmoki, kitajsko zelje v solati s fižolom in rukolo
breskva
Danes pri naju: ena taka čudna gonja za farbami
se je moj odločil, če boš ti siva, pol bomo pa vsaj stanovanje pobelili in to na eno tako " kapučin barvo " in pol v lov, pa sploh nisem razumela, kaj si je zamislil
. Pa je zmanjkalo časa za kuharijo, zato kosilo v Intersparu, dobro..., kaj dobro, odlično....
On - klasika, svinjska pečenka, tenstan krompir, mehka zelena solata
Jaz - hrustljavo zapečen file lososa ( Ežoj, vsa moja dobra energija je bila usmerjena k tebi
) blitva s krompirjem... dobro je bilo, perfektno... ampak pogrešam te, brez tebe, smo nekako zamrli, to ni več to, Ežoj, naj ti dobre vile povedo: Pogrešamo TE ![]()
O Babka, kako si me nasmejala, če boš ti siva, naj bodo vsaj stene barvne.![]()
Nekaj sem tudi jedla, a bolj na hitro kuhano, saj je bilo treba pljuniti v roke in pokositi travo, ki je zrasla skoraj do strehe, če malo pretiravam. Konec dober, vse dobro. Sreča je imeti dobre sosede, ki radi priskočijo na pomoč.
Jutri pa nedeljsko kosilo in počitek.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Pečenice na leči