Danes:
temu bi se lahko reklo: cebiche po moje ali:kuhana riba s čičeriko.
ežojDanes:
temu bi se lahko reklo: cebiche po moje ali:kuhana riba s čičeriko.
ežojDanes zelenjavna juha, ribji fileji, pečen krompir, kuhana zelenjava, kumarična solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiMi smo pa danes imeli hrustljavo zapečen krompir z mehiško zelenjavo iz pečice. In nič sladice, čeprav sem celo jutro visela na kulinariki in iskala primerno pecivo za sobotni poobedek.
yulchiSem se ojunačila in prvič v življenju, morsko kosilo pripravila doma ![]()
Lignji s krompirjem v pečici in motovilec v solati, za mojega je pa za vsak slučaj bila pripravljena rezerva: kranjska klobasa in krompirjeva solata ![]()
Goveja juha z zdrobovimi žličniki, fregola z zelenjavo in piščančji butki, radič in motovilec.

Kaj je fregola, rrr?
lp
Ps. Aja, goveja juha z zdrobovimi žličniki, ponarejeni žlikrofi z nadevom iz mesa iz juhe, zabeljeni z drobtinami in kislo smetano.
cervusPri nas danes ajdova kaša z gobicami in ogromna skleda solate.
yulchiPri meni danes:
babka, meni iz slike ni čist razvidno: a je motovilec tist rdeča ali tist belo, ali si pa zamešala: kosilo in solata od drugega kosila??![]()
rrr: ................ in kje se ta fregola dobi ?
ežojEžoj, mož jo je kupil v trgovini Cool house v Ljubljani na Celovški. Pol kg stane 2,90€, midva sva jo za obrok porabila 150g, Vrtejbenka pa je ne dolgo nazaj napisala, da so za štiri osebe porabili 200g - po moje so imeli več mesa kot midva![]()
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai

Špageti karbonara