Kuha se puranja juha z govejimi kostmi, zraven bom za sina pripravila piščančja jetrca v omaki in polento.
Za nas pa pražen krompir, popečeno meso puranje krače in svinjski zrezek, mešano solato.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKuha se puranja juha z govejimi kostmi, zraven bom za sina pripravila piščančja jetrca v omaki in polento.
Za nas pa pražen krompir, popečeno meso puranje krače in svinjski zrezek, mešano solato.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiČetrtek:
![]()
Goveja juhica; popečeno meso iz juhe v korenčkovi omaki, krompir v kosih z blitvo in veliko česna; zelena solata z radičem

Pozdravček!
Danes sprobala šefovo omako,namesto mesa sem naredila mesne kroglice...omaka je super,malo sladko-pikantna..zraven za protiutež pa sladek korenček z šelinom.
Danes rižota z morskimi sadeži,
Jutri pa nekaj novega, palačinke z mletim mesom polite z bešamelom, gratinirane in skleda mešane solate, za sladico pa eno orehovo potičko spečem v novem pekaču z luknjo
in sadne pitke, zdaj ko sem po naključju našla sanjski recept za vanilijevo kremo
.
LP
ursiiiDanes: sirov burek
Kurja juha, pire krompir, blitva kot špinača, spanirani piščančji zrezki, ampak namesto pohanja so bili pečeni v pečici, skleda solate.
Jutri pa pica.
Juha, popečen sv. zrezek + kutinove rezine v viskiju, pire krompir, kuhana koruza, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Zelje, ajdovi žganci in pečenica

Danes: puran s čarobnim okusom mediterana, kuhan krompir in koleraba, solata
breskvaPri nas v četrtek, sam ne vprašat, kateri četrtek. Žal sem roast beef prehitro prelila z omako, da bi se videlo, kako perfektno je bil pečen. ![]()

Še deseert smo imeli to pot, ene 3 ure po večerji, bolj kosilu po vašem času. Kaj bi brez bučno-kruhovega pudinga z vinsko omako.

Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Zelenjavna mineštra