Sreda:
- Žganci (meni ena izmed NAJ,NAJ nostalgičnih hranil. Obožujem!!! Pa še največ opcij različne prirpave/uporabe ima.
)
- puranji trakci + koščki
radosti v zelenjavni omaki (od cvetače, do rumene paprike, brokolija, bučke ter fižolčka)
- domača fiiiiina GENTILE solatika!!!
Četrtek:
Roj.dnevno razvajanje meni v čast. Ponovno se je EMŠO malo obrnil, noče se zataknit in tako drvim brez prestanka dalje proti 40tim (no, do tja je še PRESNETO DALEČ! Ali pa ne!??!?
)
Obisk Ptujskega gradu (kot vsako leto VSAJ 1x. Se ne gre naveličat in vsega prebrat)!
- južna v grajski kavarni; staršem pripravil 1/2 ajdove bombice s popraženim faširanim mesom in zelenjavo zavito v posteljico iz kristalke (na očetovi polovici še gorčica in oliFe) ter 1/2 pz croissanta z domačo marmelado, tetko skuto in cimetom.
Sam se užival ob CAPPUCCINU (ni bil dober, ampak si nisem pustil pokvarit dneva) ter POWER BAR ČOKO BROWNIE ploščici (BOŽANSKA!!)
Kosilo v EMAVSU (presenečen nad ponudbo, cenami in ambientom. Bi gostilno prej dal v kakšen predal VAŠKEGA PROPADA in LUKNJE z slabo hrano in popacanimi prti in priborom.)
Prijetno so me zacumprali.
Jedel LIGNJE NA ŽARU, svinjski mesek v gobovi omaki, ter super RIZI BIZI (nič razkuhan)
Petek:
- Domača paradižnikova/bazilikova omaka iz kozarca (uničujem zaloge ozimnice
)
- Ostanki žgancev ter mesno-zelenjavne omake od srede
- RiziBiži iz meni NAJ NAJ BALI INTEG.RIŽA. Oz. je bilo kar več zelenjave kot pa riža
(GRAH, korenje, rumena paprika, cvetača, čebula...)
Sobota:
- Gratinira mešanica TREH VRST testenin (če ŽE, POL ŽE. Se je treba PRESERAVAT 
); durum špageti, domači široki jajčni rezanci, spar vital SLASTNI/BOŽANSKI integralni pujskovi repki oz polžki
- 3 vrste meseka popraženega na maslu z dodatkom različne zelenjave (od paprike, do cvetače, belega fižola)
- rdeča VLOŽENA pesa
V bistvu je že vse PERAJT. Včeraj zgodaj zjutraj spekel, ker sem imel RD FRIŠTIK v meni najboljšem in NAJ NAJ KAFIČU (100m stran od mene) kamor sem povabil ZELO DOBREGA PRIJATELJA in SORODNO DUŠO.
Ob XXL kakavu je bil razvajan s polovico jene posode GRATINIRANIH TESTENIN, pol pa sem še imel en maffin od tega tedna, pa sem ga malo z mlekom prepojil, posipal s cimetom, sladkorjem v prahu, cimetom in kokosom, ter dal za par sekund v mikrovalovko. Se je fino prepojil, napil arom in po rečenem je bil MUAA BOŽANSKI!!
Jutri:
RD DRUŽINSKO RAJANJE MENI V ČAST!!!

Moja družina + moja MALA DRUŽINICA ( druga mama, naj prijatelja/prijateljica) z mojim malim ljubim kokerŠpanjelom LINKOM!!! Se kar kličemo 5 PRIJATELJEV!!!
- Domača POHORSKA GOBOVA JUHA
- Goveji LE MAMAN golaž
- Polenta in riži biži (muaaa)
- Solata kot se šika
- rdeči vinček
- GOGINA ALPSKA TORTA (moja želja in delana meni na ČAST!. 2 x letno jo imamo. Za moj RD, ter za BOŽIČ)
Vse poklone in pohvale GOGI!!!!

Ponedeljek:
- Sosedina slastna zdrobova juhica s vkuhano kurjo bedrco ter mojimi slastnimi GRIS-SKUTINIMI ŽLIČNIKI!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---