Danes pri meni ramen juha:
ma ni se hecam
, ( recimo ) juha po moje, jaz pa nikjer ne najdem paličic ( unih, za jest ). Japonci pa v jok.
![]()
Danes pri meni ramen juha:
ma ni se hecam
, ( recimo ) juha po moje, jaz pa nikjer ne najdem paličic ( unih, za jest ). Japonci pa v jok.
![]()
| ežoj je napisal/a: |
Danes pri meni ramen juha: ma ni se hecam
|
ežoj, ta tvoja remen juha, je enkratna, sem hotela mal to preštudirat, pa mi ne rata, tolk hudo je, da se bom kar na tvojem ramenu izjokala, hecam se...trdno verjamem, je kuharija, ki je nam na kožo pisana
babka1951pečen piščanec, solata krompir -zelje
majaosPETEK:
![]()
Kljub namenu, da oglasim: "Sanitarna inšpekcija kuhinjo zaprla", vseeno so padla brzinska pražena jetrca, kruh in mešana solata:

Pozdravček!
Juha, oslič v pivskem testu, kuhan brstični ohrovt, krompirjeva solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: hrustljav piščanec, kuhana koleraba, stročji fižol v solati
breskvaPo 3 urnem nabiranju gob in kostanja sem zase in otroka pripravila gobjo rižoto s piščancem, zraven domačo rdečo peso. Mož pa je prišel kasneje in je dobil dušeno prvo kislo zelje, pečenico in kruh.
Sladica jagodna pita.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSOBOTA:
![]()
Zelenjavna juhica; dušeno kislo zelje, matevž, pečenice:

Pozdravček!
Danes:
ma ne, ni ona japonska juha, navadna piščančja, taka, ki na celem planetu velja za zdravilno in krepčilno, zdi se mi, da mi bo kar prav prišla.
ežoj
Danes: korenčkova juha (za vnučke), pečene paprike polnjene z zelenjavo, pečen krompir z šampinjoni, mešana solata.
Lp
tonskKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Indijska vegetarijanska skleda

Bovla z metuljčki