Danes bučna kremna juha, pečeni piščančji kosi, slana pita z nadevom iz paradižnika in bučk, zelena solata s čičeriko. Za sladico slivova pita.
msegov
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Danes bučna kremna juha, pečeni piščančji kosi, slana pita z nadevom iz paradižnika in bučk, zelena solata s čičeriko. Za sladico slivova pita.
msegovDanes kremna juha iz hokaido buče z rožmarinom, alivovi cmoki (testo iz albuminske skute, pirinega zdroba in polnozrnate pirine moke)
Danes: panirani cvrti jajčevci, dušena zelenjava (bučke, paprika, paradižnik in "krajčki" od jajčevcev) , paradižnikova solata, refošk in voda
lp
mzm
Pasulj in pa panakota z malinovo polivko.
Po tednu dni dopusta itak ne ves kateri dan je:)
SchnuggDanes:
melancani pa nekakšno meso, bo mzm vedla ( če vas zanima ).
![]()
ežoj
Danes kosilo v restavraciji Ankaran v Ankaranu- jaz rižoto s škampi ( res so bili pravi) in mešano solato, moja dva pa dunajca in pomfri ( na sinovo željo) in sladoled za nagrado, ker je veliko plaval. Res se rada vračam v to restavracijo leta in leta, nisem še bila razočarana.
Na poti domov sem žicala moža, da ustavi, ko sem videla nasad trte refošk, da bi utrgala eno grozdje- so mi kar izstopile oči na čas izpred 10 let, ko sem ga prvič in zadnjič poskusila. Ne poznam nič boljšega. Ne seveda ni ustavil, jaz pa imam še zdaj doma sline....ah....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: piščančji paprikaš, testenine, mešana solata,
, piškoti z brusnicami in čokolado
Pri nas "zdravo" kosilo: goveja juha, pohani piščančji zrezki, francoska solata- no, ker ni velikokokrat bo že za prežvet
ampak večerja je bila pa za prste polizat
: danes nabrani jurčki z jajci in domač ravno pečen
PZ kruh![]()
Juha, piščančji žur, kuhana cvetača, solata, sladica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| babka1951 je napisal/a: |
MBrando, saj je tole tako zelo lepo prebrat, ampak se mojemu tako korenito prehrane ne upam spreminjat
|
Ahh, če ne drugo, pa nama še vedno ostanejo sanje a ne
. Skupaj se bova tolažila ![]()
Petek:
Podobno kot v čet. Dodal le kuskus...
Sobota:
Nekaj lažjega, saj sta se zvečer praznovala 2 roj.dneva.
- Žganci na koroški way; na vroči ponvi popražiš koruzni zdrob in ko lepo zadiši in malo porjavi, dodajaš slan krop in MEŠAŠ KOT NOR
. Dobiš fiiine grude. Njam
- kuhana cvetača + maslo
- mesna omakica
- domača soljat
Nedelja:
Na obisku pri družinskih kolegih. Jaz, po dvajsetih letih!!!
- Bučkina gosta juhica (hokaido buča)
- Pečena rdeča postrv (prosta reja. Brat od Ani ima ribogojnico skozi katero teče potok in oskrbuje tele lepotce z vsem potrebnim. Niso gojeni v betonskih bazenih...bljek)
- sveže narezana zelenjava iz vrta-
- domač jabolčni sok/rdeče vino/špricer---> po želji. Sam bil na jabolčniku in tardečem.
- sam nisem sladice, drugi pa so se BASALI ![]()
; Madžarka slivova pita in jagodna rolada.
Ponovno...vsi mislijo kako slabo mi gre, ker imam anoreksijo in tako sem nesel domov vrečo polno dobrot. Hojejeje.
MEGA VELIKI kos SLIVOVE PITE, eno pečeno postrv, 2 domači paradižnikovo-bazilika omakici, jabolke, hruške in paradajz. Le kam, le kam...![]()
Danes:
- umešano jajčko z včeraj nabranimi gobami
- postrv
- kuhana cvetača
- solatika
- sveže narezana zelenjava
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Rižota brez filtra