Pozdravljeni,
jaz pa imam danes kremno zelenjavno juhico (kolerabica, cvetača, paradižnik, korenček in mislim, da bi se še kaj našlo notri) in sočno pečen piščančji zrezek in solatko (sedajle še ne vem katera bo).
mimi
mimi
sarcysara321Pozdravljeni,
jaz pa imam danes kremno zelenjavno juhico (kolerabica, cvetača, paradižnik, korenček in mislim, da bi se še kaj našlo notri) in sočno pečen piščančji zrezek in solatko (sedajle še ne vem katera bo).
mimi
mimi
sarcysara321Makaronova solata z vsem kar najdeš na vrtu :)
testenincasaratristaenaindvajseta: dobrodošla na kulinariko!
Včeraj piknik, danes pospravljanje ostankov:
jedilnica za lepo vreme še kar zaprta, danes je sicer le 33 stopinje, morda bi lahko bila odptra.
![]()
ežoj
Pri nas pa korenčkova juha z gresom in
slivovi zdrobovi cmoki z drobtinicami, slive so bile take sladke fajn zrele, tako da so bili res dobri.
tabuPopečen polnozrnat riž z bučkami,češnjevci in mlado čebulo.Dobro ohlajena lubenica z dodatkom
(Bacardi rum).
PONEDELJEK:
![]()
Zelenjavna juhica 
Pozdravček!
danes goveja juha v novi preobleki - s pasirano zelenjavo korenjem, kolerabo, krompirjem, paradižnikom, petršiljem (aparat je ostal še nekje v potovalki
)
Marelični cmoki iz skutnega testa - kljub vročini dooooobroooo!
lp
cervusDanes: puranja rolada, pečen kifeljček, gratinirana cvetača, mešana solata (paradižnik, paprika, kumare, drobnjak), kremi v kozarcu
Danes:
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bananin puding z vanilijevimi rogljički

Masleni brizgani piškoti