Danes je bilo še nekaj včerajšnjega darila (mimogrede, z največjim veseljem brskam po zaprašenih rečeh, pa naj bo to v kleti, na podstrešju...
) in malo več sladoleda
lp
mzmDanes je bilo še nekaj včerajšnjega darila (mimogrede, z največjim veseljem brskam po zaprašenih rečeh, pa naj bo to v kleti, na podstrešju...
) in malo več sladoleda
lp
mzmParadižnikova juha (hvala MBrando za idejo), mesni polpeti, kruhov narastek, kumarična omaka, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/testenine z domačim brokolijem, bučkami in kodrolistnatim ohrovtom mmm pa to je nekaj najboljšega :)
testeninca| mojezlato je napisal/a: |
Paradižnikova juha (hvala MBrando za idejo), mesni polpeti, kruhov narastek, kumarična omaka, solata.
|
Danes pa vlagam kumarice in se mi nič ne da kuhat, pa vendar moram. Čisto zagotovo ena velika skleda solate, ki sem jo dobila, pa zelenjavni riž, pa malo piščanca in svinjine v omaki. Za posladek pa sladoled. Pa morda še tudi jaz naredim paradižnikovo juho....
Moram malo pocrkljati moža, ki je bil včeraj več ali manj lačen 16 ur v službi.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJaz pa se prav dolžno počutim, ker se naslajam ob vaših slikcah, od mene pa nič
zdaj se bom poskušala malo oddolžiti. Tole je od prejšnjega tedna: falafel, zelenjava in omaka ter lepinje:
Včeraj pa nekaj takega (to je bilo za moža, ostali smo imeli samo "pohančke", tenstan krompir in zeleno solato):
danes golaž, polenta, zelena solata s korenčkom, (kuhala sestra, da ne bo pomote:)
včeraj pečen krompir s špehom, solata
| jade je napisal/a: |
A to na vrhu je pa una tanova diabetična smetana???
|
Seveda, jade, tista na kateri piše PELD ( polietilen low density ) mi je najljubša ![]()
Pri meni danes:
ežoj
Včeraj: pečen kifelčar, vratovina v mediteranski omaki in zelena solata
Danes pa sardele in zelena solata.
tanjajDanes: kremenatelc, šampinjoni, pečen krompir, "lušt" solata in sladoled s čokolado
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Cheesecake