Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas za kosilo filane parike pire krompir in jabolčni štrudl pa kompot.

lera

Včeraj: Špinača, pire krompir, pečena piščanjčja pedrca; za sladico pa jogurtovi žepki

Danes: Segedin z rebrci, kuhan krompir v kosih

leandros

Ženski del družine tunina omaka, svedrčki, zelena solata

Moškimdek filana paprika, kruh, solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15. 2013 11:49

Evo še zadnjič kuhala danes, kar na hitro, rižota in piščančji zrezki s sirom. Zdaj grem lahko pa jutri rodit v miru :) in mi bodo en čas drugi kuhali :)

nitta

Mi smo včeraj jedli polento in golaž. Za danes sem si pa zamislila traviški radič pečen v pečici, prelit s smetano+sirom+gobicami+porom in koščki slanine. Zraven pa zeleno solato. Mmmmm komaj čaka, sem že lačna

ANJA

Balenka, z veseljem bi ti postregla, ker je bil res dober.

rrr

Pri nas pa danes pašta fižol in pa posebna sladica za poseben dan.

Res je bila dobra, narejena z ljubeznijo.

irena66

Piščanec z zelenjavo, pire krompir, brstični ohrovt z drobtincami in rdeča pesa

rrr

nitta je napisal/a:

Evo še zadnjič kuhala danes, kar na hitro, rižota in piščančji zrezki s sirom. Zdaj grem lahko pa jutri rodit v miru :) in mi bodo en čas drugi kuhali :)

nitta

Nitta, veliko sreče ti želim in pa seveda veliko veselja z novim članom družinice.

rrr

Jaz sem si danes pogrela sarmo (sem imela v zamrzovalniku še od novega leta), zraven pa krompir v kosih.

Nitta prijetno potovanje v rim ti želim :)

mojezlato

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti