Danes pri nas za kosilo filane parike pire krompir in jabolčni štrudl pa kompot.
lera
Hummus namaz
Danes pri nas za kosilo filane parike pire krompir in jabolčni štrudl pa kompot.
leraVčeraj: Špinača, pire krompir, pečena piščanjčja pedrca; za sladico pa jogurtovi žepki
Danes: Segedin z rebrci, kuhan krompir v kosih
leandros
Ženski del družine tunina omaka, svedrčki, zelena solata
Moškimdek filana paprika, kruh, solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Evo še zadnjič kuhala danes, kar na hitro, rižota in piščančji zrezki s sirom. Zdaj grem lahko pa jutri rodit v miru :) in mi bodo en čas drugi kuhali :)
nittaMi smo včeraj jedli polento in golaž. Za danes sem si pa zamislila traviški radič pečen v pečici, prelit s smetano+sirom+gobicami+porom in koščki slanine
. Zraven pa zeleno solato. Mmmmm komaj čaka, sem že lačna
Balenka, z veseljem bi ti postregla, ker je bil res dober.
rrrPri nas pa danes pašta fižol in pa posebna sladica za poseben dan.
Res je bila dobra, narejena z ljubeznijo.

Piščanec z zelenjavo, pire krompir, brstični ohrovt z drobtincami in rdeča pesa

| nitta je napisal/a: |
Evo še zadnjič kuhala danes, kar na hitro, rižota in piščančji zrezki s sirom. Zdaj grem lahko pa jutri rodit v miru :) in mi bodo en čas drugi kuhali :)
|
Nitta, veliko sreče ti želim in pa seveda veliko veselja z novim članom družinice.
rrrJaz sem si danes pogrela sarmo (sem imela v zamrzovalniku še od novega leta), zraven pa krompir v kosih.
Nitta prijetno potovanje v rim ti želim :)
mojezlatoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Pad Thai s piščancem