Danes kosilo kuhali drugi: kačamak, cicvara, golaž in domač jogurt. Krožniki so ostali čisti, okusno, da je le kaj.
Migla
Danes kosilo kuhali drugi: kačamak, cicvara, golaž in domač jogurt. Krožniki so ostali čisti, okusno, da je le kaj.
Migla
Goveja juha z zdrobovimi cmoki, pire krompir, špinača, popečen piščančji file, motovilec z jajčki.
Vilma
Danes za kosilo pražen krompir in malo pečenice, solata iz zelja in radiča
za večerjo pa domača pica in solata iz kitajskega zelja, korenčka, radiča, koruze
jutri bo pa goveja juha, cvetačni narastek, popečeni puranji zrezki, radič in zelje v solati
tabu| Migla je napisal/a: |
Migla |
izredno mi je zanimivo brati, kaj drugi jedo, ker sama priznam, da se mi ni sanjalo kaj je cicvara in kačamak ;)
Mamka BršljankaSardelice in peteršiljev krompir.
polarbearMamka, tudi meni so te jedi nove, toda okusne od vraga.
Cicvara je mehka polenta s kajmakom (dosti zmešanega kajmaka),
kačamak pa je mešanica krompirja, kajmaka in kolašinskega sira. Servira se takoj sveže, sir se vleče. Božansko.
Sama tega ne pripravljam, vendar se moram naučiti.
Migla
dones za kosilo:
goveja juha z gresnimi cmočki
dunajski piščančji zrezki
pražen krompir,opečene hokaido bučke
pečena paprika v solati
sladica:
kokos rezine, kavica
dolenc52imamo juho, še nekaj svežega zelja, sv. rebra - kaj bo ratalo, bomo videli
majaospetek: matevž, repa, prata in pečenice
sobota: svinjske rebrce, pražen krompir, mešana zelena solata
Balenka
musaka, gratinirane palačinke s skuto, rolada z vanilijevo kremo. Danes tako paše peči, ko zunaj sneži
kleoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Hoppy brioš