Danes:
gobovo-zajčje-zelenjavna rižota, solata iz mešanega radiča in krompirja
Jutri:
piščančja obara (z dodatkom gob)
micogicaDanes:
gobovo-zajčje-zelenjavna rižota, solata iz mešanega radiča in krompirja
Jutri:
piščančja obara (z dodatkom gob)
micogicaBabka, ti si pa na tako lepem koncu, da bi kar prišla na počitnice.....Pa eno bučo bi vzela, da bi jo na noč čarovnic dekorirali...
Kjer je volja, tam je pot. TrixiTakih buč je pa škoda za en tak praznik.
segedin
BalenkaMiška, sem mislila, da sta kar ob svojem in nič več ne kuhaš, ti si se pa luštno imela. ![]()
Megla je prišla iz Zasavja v tvoj konec. ![]()
Midva pa danes : jaz bučno juho, on filane paprike, oba pa še palačinke.
![]()
naor
| Trixi je napisal/a: |
Babka, ti si pa na tako lepem koncu, da bi kar prišla na počitnice.....Pa eno bučo bi vzela, da bi jo na noč čarovnic dekorirali...
|
Trixi, kr prid, sm danes zbežala iz Ljubljane na vikend v Poljansko dolino za 14 dni, če prideš dobiš dve buči pa še eno čarovničko zraven........
babka1951Babka1951, hvala za povabilo. Če mi sinček ne bo slabši z zdravjem pridem....Zaenkrat je precej prehlajen.
Danes za njega goveja juha z zdrobovimi cmoki, telečji file, makarončki, rdeča pesa, za posladek pa banana z kiwijem.
Za ostale pa po željah praznenje zamzovalnika: imamo sarme, filane paprike, paradižnikovo omako....mesno omako....
Jaz bom le solato: domačo endivijo z krompirjem
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Moje kosilo danes: kupljena endivja s krompirjem in česnom, jabolčna čežana.
Njegovo kosilo danes: pečena krilca (tako on reče kurjim perutničkam) in ![]()
![]()
Včeraj: zelenjavna juha (por, korenček, krompir), radič s krompirjem, zrezek v omaki, riž
Danes: zelenjavna juha (ohrovt, krompir), radič s krompirjem, sataraš
Jutri: golaž, polenta
matejaoz
Pečene sardele in krompir v solati.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci z rižkom

Pica zvitki