Včeraj paella, danes vmešana jajca s popečeno slanino in sirom.

Angleški kolač
Včeraj paella, danes vmešana jajca s popečeno slanino in sirom.
Danes bo pri nas:
- frika z dodatkom materine dušice, rmana, šetraja, kopriv...
- radič (verjetno predzadnji tajo) v solati
- grozdje, ki naj bi bilo izabela
- za mesojedce imamo na stendbaju šniclne v olju
Posladek:
razmišljanje o tem, kam so izginile tabletke, diskretno pozabljeni listki s tel. št., špange..z Ežojeve mize?
Pogrešam razvrat.
![]()
Mygrace
včeraj bila pica
, danes pa naj se vsak znajde kokr se zna
, jutri pa kruhovi cmoki v omaki z govejimi zrezki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ker sem izvedela, da je podjetje v katerem bi imela razgovor ena velika packarija
sem odpovedala in nikoli ne vstopim več v njihovo trgovino, ker izkoriščajo uboge delavce
, tako da danes kuham: piščančji paprikaš z grahom in riž.![]()
![]()
darjao.
Pričakovanje počitnic nama je danes zažgalo sredino kosilo... sva moderno komunicirala po internetu in fantazirala o prijetnih restavracijah v Moskvi... Uboga radičeva rižota se je medtem malo preveč skuhala...
In sva tako pristala pri popečenih jajčevcih, bučkah, paradižniku in olivnem namazu na domačem kruhu, ter krožniku sadja :) Vseeno pa sva našla dve restavraciji ![]()
LP!
SašaEh, Kulinarika je meni že zažgala eno džezvo, dve ponvi...
Zdaj si naštimam tisto uro na štedilniku, da me spomni, da ni minilo 5 minut odkar sem gor ampak mnogo, mnogo več, hihi.....
Mygrace
Jaz nisem še nič zažgala na račun Kulinarike, se mi je pa že nekajkrat zgodilo: " Tam ti pokrovko v zrak meče, a si pozabila, da kuhaš? " Ups, ne upam nič godrnjati, lepo pohlevno oddrvim v kuhinjo.
Danes bo ( je že ) golaž in polenta, zelena solata s fižolom. O, happy day! ![]()
![]()
naor
Včeraj: rićet od predvčerajšnjim.
Danes: zelenjavna juha in odlično Miglino zdrobovo pecivo.
rosieDanes za nekatere sarme, v kosih krompir, za malo bolnico pa juha in kaj lahkega
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJa, Miglino zdrobovo pecivo je odlično!! Imam zelo slabo vest, ker sem ga zadnjič kakor pošimfala
, obiskujoči so ga polizali (pa kdo je kriv če jaz iščem sladke momente drugje press
)
Da ne bo tumač tveganja brisanja:
pravkar topšim slanino za slastne ocvirke, zima bo začela prihajati
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Jajčevci z rižkom