NEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci, pečena paprika nadevana s puranjim mesom - pečeno v pečici, zelena solata:

Pozdravček!
NEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci, pečena paprika nadevana s puranjim mesom - pečeno v pečici, zelena solata:

Pozdravček!
Včeraj: pohana pečena paprika (na poročnem kosilu). Zelooo dobro.( med drugim)
Danes pa domača goveja juha, mesek iz juhe, pečen krompir in veliko zelene solate s fižolom. Potem pa malo popoldanskega dremuckanja namesto sladice. Škoda, pa tak lep
je, mogoče si še premislim.![]()
![]()
naor
Včeraj sem kuhala (ne doma): Goveja huja z domačimi vlivančki, pečena kokoš, domači mlinci in paradižnikova solata. Ob kavici domača orehova potica.
Danes: goveja juha, pražen krompir, govedina, matavilčeva solata, brokoli z drobtinami.
Jutri: sarma z rebarcami in kislo smetano, kruh.
Migla
Goveja juha s cmoki, pečene perutničke, pečen krompir in šnitka.
lp
Pri nas pa včeraj bučke v omaki, pire krompir in endivija s paradižnikom
danes korenčkova juha z zdrobom, čevapčiči in hrenovke, domač kruh, solata iz paradižnika, paprike in čebule (na terasi seveda-naj bo še dolgo takole toplo!!)
zdajle se peče pita s skuto, orehi in jabolki,
jutri pa polžki z lososom in kokosom, endivija v solati
tabuMamamia, imaš vse moje zvezdice za sobotno kosilo. Čeprav kure niti z vročenim dekretom ne bi poskusila. Ampak ljubitelji aviacije so pa najbrž težko zadrževali slino! Odlična predstava!![]()
![]()
![]()
Danes nedelja: Bifteki iz mletega mesa peceni v pecici, gratinirane bucke s parmezanom.
Blitva z krompirjem in pražen stročji fižol..neč posebnega za slikat,ampak vrt je ena spregledana dobrina!
Letos nisem zapravil centa za zelenjavo![]()
![]()
Razen za sadike in semena, predvidevam, kajti brez nič, ni nič. Seveda se pa strinjam s tabo, tudi sama sem zmanjšala nakup zelenjave na minimum. Bučke recimo so obrodile proti vsem pričakovanjem.
Zato jutri, vsi hodi iz bučk. Amelio bom tudi posnemala.![]()
![]()
Danes: puranji zrezki v sirovi omaki, polnozrnati špageti, mešana solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Pica zvitki