Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sreda: pire krompir, sladko zelje s slanino, hrenovka četrtek: kruhovi knedlji, goveji zrezki v omaki tindof

PETEK:

"Odščipanci", pečen krompir in pečena paprika s česnom:

Pozdravček!

Petek: goveja juha z ribano kašo, dunajski zrezki, leča z gobami, zelena solata. Sobota: goveja juha z ribano kašo, svinski zrezki z mehiško zelenjavo, ajdova kaša, stročji fižol v solati. breskva

ežoj je napisal/a:

Uf, Uf rimljanka, tisto mi je nekam znano! Škoda da nisi posnela gostov, a je bil morda kje v bližini, kakšna njegova exelenca ambasador, pol bi samo še manjkala moja exelenca ( ali pa morda tudi ne )

ežoj

Ne izzivaj, ker SEM posnela nj. ex. ambasadorja in tvojo ex. tudi....................je ful fajn fotka (ampak ne sodi med Kaj bo jutri za kosilo, no......).

rimljanka - zasebno mnenje
SOBOTA:piščančja obara z žličniki,domači kruh,zelena solata,marelični kompot ekorenci
sobota: sploh nevem kaj! Morda široke rezance v smetanovi omaki s kozicami in skleda solate. buča
SOBOTA: koruzni žganci,kisla repa z ocvrki,pečenice ninkica
Petek: segedin golaž Sobota: čevapčiči, pražen krompir, rdeča pesa Nedelja (jutri): goveja juha, pečene piščančje kračke, pomes, zelena solata krinolina
sobota: piščančje perutničke, pečen krompir, pečena paprika, paradižnikova solata nedelja: goveja juha, pražen krompir, rdeče zelje sabina banči

SOBOTA:

goveja juha z zdrobovimi knedli; testenina z zelenjavno-mesno omako; radič s krompirjem:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti