3. avg 2007 7:40
Ma dej... Izpiti niso lahki, tkole, kot je bilo v mojem primeru, je pa recimo da: nemogoče naredit. Sem v 2. samo upala, da ne bo isti gospod xxx na izpitu...
Loni, dobro si jo odnesla in imela si srečo, ne? ![]()
lidka
3. avg 2007 7:40
Ma dej... Izpiti niso lahki, tkole, kot je bilo v mojem primeru, je pa recimo da: nemogoče naredit. Sem v 2. samo upala, da ne bo isti gospod xxx na izpitu...
Loni, dobro si jo odnesla in imela si srečo, ne? ![]()
lidka
3. avg 2007 9:35
Nisem čisto sigurna, če sem zadevo prav dojela... Ali lahko opravljaš izpit ZUP tudi če nisi zaposlen kot uradnik... (za primer: mogoče mi pride prav)?
3. avg 2007 9:49
Lahko. Samo sama potem plačaš? lidka
3. avg 2007 9:51
http://www.pf.uni-mb.si/index.php?option=com_co tale dr. Božo Grafenauer je faca!!!
3. avg 2007 10:14
Jaz tudi razmišljam, da bi šla delat izpit iz ZUP, vendar bi sama plačala. Katti a mi lahko poveš, če je dovolj tista literatura, ki je na spletni pravne fakultete ali je potrebno za opravljen izpit kaj več. Vidim, da si ga naredila letos. Si ga delala v mb? Mogoče malo butasto vprašanje, ampak kako dolgo ste se učile? lep dan multicolor
3. avg 2007 10:46
Jaz toliko, kolikor sem imela pradavanja, potem kak teden frej, pa izpit. (pa pripravniki delajo ene par izpitov poleg ZUP-a. Ta je vedno zadnji na vrsti, pa najtežji...). lidka
3. avg 2007 13:52
V dnevniku na SLO TV1 je bilo predvčerajšnjim zvečer povedano, da naj bi se izpit iz javne uprave ukinil s 1.1.2008. Namesto tega bi se bilo potrebno udeleževat določenih seminarjev. Upam, da sem prav razumela. rdecapesa
15. avg 2007 17:18
V časopisu sem zasledila, da je mogoče opravljati izpit ZUP tudi na Andragoškem zavodu (MB) - prej je bila to Ljudska univerza. Na Pravni fakulteti stane tak izpit 162 EUR, Andragoški pa računa 180 EUR.
Če pa ne bo treba več tega - ali naj se še prijavim? Do sedaj sem imela močen namen ta izpit opraviti, ker računam na spremembo zaposlitve. Zdaj pa ne vem, no....
Rdecapesa - se spomniš, kaj so še rekli?
titta
20. sep 2007 21:37
Haj,
jutri in v soboto imam predavanja za izpit ZUP. 20.oktobra pa je izpit na Pravni v Mariboru.
Kaj hočem, če se želim vključit na razpis za novo službo, moram to opravit. NI glih poceni - prinese pa točke, ki jih nabiram ob skorajšnji diplomi. Vse šteje!
Torej, če katera želi kakšno informacijo - lahko kaj povem. Vendar šele v soboto popoldan, takrat končam z drugim delom predavanj.
titta
21. sep 2007 7:11
Baje, po novem, upokojenci štejejo za državne uradnike in morajo imeti izpit ZUPKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Jabolka v srajčki