Ma dej... Izpiti niso lahki, tkole, kot je bilo v mojem primeru, je pa recimo da: nemogoče naredit. Sem v 2. samo upala, da ne bo isti gospod xxx na izpitu...
Loni, dobro si jo odnesla in imela si srečo, ne? ![]()
lidka
Ma dej... Izpiti niso lahki, tkole, kot je bilo v mojem primeru, je pa recimo da: nemogoče naredit. Sem v 2. samo upala, da ne bo isti gospod xxx na izpitu...
Loni, dobro si jo odnesla in imela si srečo, ne? ![]()
lidka
V časopisu sem zasledila, da je mogoče opravljati izpit ZUP tudi na Andragoškem zavodu (MB) - prej je bila to Ljudska univerza. Na Pravni fakulteti stane tak izpit 162 EUR, Andragoški pa računa 180 EUR.
Če pa ne bo treba več tega - ali naj se še prijavim? Do sedaj sem imela močen namen ta izpit opraviti, ker računam na spremembo zaposlitve. Zdaj pa ne vem, no....
Rdecapesa - se spomniš, kaj so še rekli?
tittaHaj,
jutri in v soboto imam predavanja za izpit ZUP. 20.oktobra pa je izpit na Pravni v Mariboru.
Kaj hočem, če se želim vključit na razpis za novo službo, moram to opravit. NI glih poceni - prinese pa točke, ki jih nabiram ob skorajšnji diplomi. Vse šteje!
Torej, če katera želi kakšno informacijo - lahko kaj povem. Vendar šele v soboto popoldan, takrat končam z drugim delom predavanj.
tittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fini mini Bamboloni

Korenčkova juha