Internet v moravcih

Lep pozdarv vsem ,ki prebirate in tudi kdaj kaj najdete na naših straneh.

Velikokrat ste mi pomagali in tudi tokrat imam eno vprašanje:

ali je v Moravskih toplicah v apartmajih v Prekmurski vasi možen dostop do interneta.

Hvala za vašo0 pomoč.

LP

ursa40

Po moje je najbolje, da pokličeš tja in povprašaš. Ponavadi je v večini objektov dostop do interneta možem. A kot sem že rekla, pokliči tja in vprašaj. LP! fakin712
V Moravskih toplicah je en "internet cafe" naravnost čez glavno cesto, če prideš od hotelov, v Martjancih pri Šinjorju imaš pa tudi brezplačen dostop do interneta (in izvrstno hrano). mandarinca
Glede hrane pri Šinjoru se popolnoma strinjam. Imajo tudi zelo poceni sobe za prespat. Z možem sva bila pred par leti na tridnevnem izletu po Prekmurju in sva imela tam nočitev in polpenzion. Rečem lahko le, da če bom še kdaj v tistih koncih, se bom zagotovo ustavila tam. Odlična hrana in zelo prijazno osebje! Vam priporočam obisk, če se nahajate v tistih koncih Slovenije! http://www.sinjor.com/ Mijan Sporočilo je spremenil(a) Mijan dne 29. jul 2007 21:58:20
Le ce je poleti pasja vrocina je pri Sinjoru zelo vroce. Drugace je pa zelo fajn. LP, R.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti