Vrtec
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijePozdravljeni,
da ne odpiram nove teme bi rada vaše mnenje glede prehrane v vrtcu. Nenazadnje smo kulinarični forum in me resnično zanima, če se motim ,ker mi ni všeč jedilnik malčka v vrtcu. Ne da bi zagovarjala svojega, ampak me moti, da je ogromno mesa na jedilniku in sicer če gledam ta teden 4 meso na jedilniku 3x svinjsko meso - v rižoti, kot pečenka, hrenovka in enkrat govedina. Naš fant ima precej slabo prebavo in slišim tudi druge mamice, da tožijo o tem in sem mnenja, da bi morali biti jedilniki pa ja malo bolj posodobljeni za današnje čase.Sploh se včasih držim za glavo, ko vidim jedilnik. Pa še jaz tega ne bi jedla, ga pa pripravijo za otroke. Pa pogledam jedilnik kakega drugega vrtca in ugotovim, da imajo bolj raznoliko hrano.
Menim, da bi morala biti prehrana bolj raznolika, prilagojena sodobnemu času- torej več krompirja, zelenjave, juhic, meso pa večkrat puranje, piščančje kot svinjsko ali goveje. Tudi hrenovke bi bile lahko piščančje, saj jih otroci obožujejo. Nasploh pogrešam več špinače, palačink, testenin.
Nič pa nimam proti enolončnicam.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Zelenjavna zloženka