S čim napolniti?

Me je darling mamamia prehitela - bejba, danes sva pa res usklajeni - s čokoladnim musom in šrimpsi.... Tako da lahko samo dodam, da bi sama dala v globji lonček koščke lososa z paradižnikom, opečenem na sezamovem olju... Vendelina jr.
S sadjem prelitim s čokolado. katti
Oh, ok, ni sladica, me pa ta prva sličica spomni na francoske "bouchées à la reine" oz. (dobesedno) "kraljičine zalogajčke". Ena redkih mesnih jedi iz teletine, ki sem jo vedno z veseljem jedla v Franciji. Pa še ena povezava v francoščini: http://www.cuisineaz.com/Recettes/Bouchees-a-la-Reine- V angleščini pa žal trenutno ne najdem recepta.

Za leve bi jaz kakšen ragu naredila. Piščančji z gobicami ali šrimpsi z šparglji. Desne modelčke bi pa sladke. Recimo kakšno vanilijevo kremo pa krhlje marelic-olupljene in podušene na sladkorju. Položene na kremo in prelite z želatino....

Leve sem jaz delala tudi s skutinim namazom pa v sredini vejice drobnjaka...ter drugih zelišč...

lp Saša

Mir in dobro!
slano lahko francoska solata,sladko :beljak stepen z sladkorjem v prahu,razne varijacije sadje in sladka smetana. senka
Ma pa ti levi so zeloo majhni, kot kak manjši piškot :) - ne vem, če so ravno za kake raguje... katka
Jade, si pa razburkala domišljijo. Se podpišem pod mišljenje katke lopatke. Vem pa, da ti bo uspelo nekaj okusnega . Balenka
Ko sem kliknila tole temo, sem najprej pomislila: Jade je kupila igračke Lari Anamarija
 in že peče? jade
jade je napisal/a:
Jaz sem oboje zgornje kupila v sparu. Je pa testo že pečeno. jade
Jade, a smem vprašat, kje v Sparu si to kupila (kateri oddelek v trgovini), jaz sem bila včeraj v Sparu (City park), pa jih nikakor nisem našla . Ker se mi bi tole zelo dopadlo, nadevala pa bi jih s sladoledom ali čokoladnim "mousom". Hvala anka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti