Zanima me kako naj z prehrano zmanjšam povišan srčni utrip, ki je posledica povečane ščitnice.
Jeseni bom šla na zdravljenje z radioaktivnim jodom - prosim za vaše izkušnje.
LP Irena
Zanima me kako naj z prehrano zmanjšam povišan srčni utrip, ki je posledica povečane ščitnice.
Jeseni bom šla na zdravljenje z radioaktivnim jodom - prosim za vaše izkušnje.
LP Irena
Irena, srce ti ne bije pospešeno zaradi povečanja ščitnice, ampak zaradi prekomernega delovanja in si torej hipertirotična. Sama sem bila ravno obratno, hipotirotična, imela sem povečano in so mi jo ravno zaradi tega odstranili, ker me je dušila.
To, kar piše sterkuš, mi ne potegne. No ja, sol tako ali tako ni zdrava v večjih količinah, zaradi joda pa je potrebna v zmernih dozah. Obstajajo tudi ene alge, ki vsebujejo veliko joda.
Pri metuljčicah, katerih naslov je posredovala Tanča boš izvedela vse.
LP
Sporočilo je spremenil(a) LIJANA dne 03. sep 2007 19:30:15Joj, kokos ne paničari, no. otem bi tudi ona utrpela (tašča) posledice, pa vsi zdravstveni delavci okoli nje, neo.
Pozabi na dogodek, no.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Zdrobovi ocvrtki s pomakami