Polnjene paprike
Sterkuš, o ščitnici vem verjetno več, kot povprečni obiskovalec tega foruma, ker so mi jo pred dobre pol leta totalno odstranili.Tudi jaz sem imela povečano caa 15 let, tako, da nisem brez izkušenj.
LP
Sterkuš, nič se ne razburjam, samo, če je kaj narobe s ščitnico, ni rečeno, da ti srce pospešeno in neenakomerno razbija. Meni je delala premalo in ni bilo nikoli nobenega razbijanja. Razbija, če dela preveč in potem jo ponavadi uničujejo z jodiranjem. Če jo uničijo ravno prav, je v redu, če jo preveč, si pa na hormonih do konca življenja.
LP
biba22
Sporočilo je spremenil(a) biba22 dne 14. 2010 17:05Biba22, zdaj si pa res mimo brcnila! ![]()
Da psiha vpliva, verjamem. However, če bi ščitnica obolela le zaradi psihe, bi bila moja čisto OK. Ker težav, ki jih opisuješ zgoraj, takorekoč nimam.
Tako pa vsako jutro pojem eno majhno tabletko in sem kot "nova".
Še sreča za farmacevtsko industrijo. ![]()
![]()
| biba22 je napisal/a: |
| Drugače pa kaj ješ oz kako se prehranjuješ?biba22Sporočilo je spremenil(a) biba22 dne 14. 2010 18:10 |
Be rekla dosti bolj zdravo kot velika večina ljudi.
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla