malo sem iskala po receptih za krompirjevo solato in nisem našla kaj dosti pametnega.ali ima kdo dober recept za krompirjevo solato?mogoče kaj novega in drugačnega.
romi1
malo sem iskala po receptih za krompirjevo solato in nisem našla kaj dosti pametnega.ali ima kdo dober recept za krompirjevo solato?mogoče kaj novega in drugačnega.
romi1
Mi jo delamo klasično, pa se je ne moremo najest: bučno olje, kis, čebula, česen, sol, poper.
Jaz pa jo imam rada še s kuhanimi lignji. Ko sem še smela jesti, sem si pa jo naredila z majnezo in malo belega vina pa veliko sesekljanih zelišč, sploh peteršilj in drobnjak.
Amoak vedno se vračam k prvi varianti, bučno olje in čebula, seveda premešano z še vročim krompirjem.
Mamamia
mamamiaNa drobno narežeš čebulo, sesekljaš 3 stroke česna, narežeš kuhan krompir na tanke rezine, posoliš, popopraš, malo posipaš z rdečo papriko v prahu in samo bučno olje gor. Premešaš in ODLIČNA salatka je tu.
Mi nikakor ne damo gor kisa, nam pač ni všeč. Probajte enkrat tako - pa kaj napišite, če se vam je dopadlo.
tittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Tajski rdeči curry