katjuska, saj tedi ne trdi tega!
Trdi samo, da na enak način meljejo enako žito za v svoje vrečke in za one blagovnih znamk. Najbrž so ti mlini res valjčni, ja.
rimljanka
katjuska, saj tedi ne trdi tega!
Trdi samo, da na enak način meljejo enako žito za v svoje vrečke in za one blagovnih znamk. Najbrž so ti mlini res valjčni, ja.
rimljanka
| rimljanka je napisal/a: |
katjuska, saj tedi ne trdi tega! Trdi samo, da na enak način meljejo enako žito za v svoje vrečke in za one blagovnih znamk. Najbrž so ti mlini res valjčni, ja. [rumenimak] rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 07. nov 2007 12:19:38 |
| vida u. je napisal/a: |
| mene pa zanima za kaj se uporabljajo tisti marcipanovi krompirčki, ki jih prodajajo v lidlu? So kr tko za jest? vida u. |
Jaz jih kar tako jem, vida u., in so mi zakon. Spominjajo me na mlada leta, ko se je take krompirčke (samo malce večje) dobilo v eni slaščičarni. Zdaj jih pa že dolgo, dolgo ni več.....
LP
cervusHalo!
Jaz se pa obračam na vas z eno prošnjo...pred že kar nekaj časa so imeli pri Lidlu sponke za pritrjevanje namiznega prta...sem to spregleda. Sem pa še pred enim tednom dobila en komplet (4 komade) v enem Lidlu v MB. Zanima me, ali je kdo videk še kje te sponke? Imam pa takšne z rožico na koncu... Bi bila nemreč zelo vesela, če bi mi jih lahko kdo kje kupil..so mi 4 namreč premalo, če razvlečem mizo. Cena pa mislim, da je bila 4€.
lp in hvala Bojana
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Dušeno sladko zelje