Torta iz toaletnega papirja

Prvo, kar mi pade na pamet je, da pločevinke postaviš na primerno podlago (deščico, pladenj...), tesno povežeš s trakom v okroglo obliko, obod oblepiš s krep papirjem, na vrh vsake pločevinke pa nalepiš papirnat nagelj; v mojih šolskih časih smo jih delali iz Paloma robčkov. Lahko so ob robu drugačne barve kot v sredini, da bo imela "torta" neko obrobo ali pa tudi ne- stvar trenutnega navdiha.

Še navodila, če teh rožc slučajno ne poznaš: http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1626/id

Mogoče bi pa vse skupaj res izpadlo kot torta http://conniecupcake.com/connie-cupcake-gallery/pinky- , v najslabšem primeru pa kot en čuden pušeljc.

Kakorkoli že, ideja- 19 pločevink najljubšega kapučina- pa je itak tako dobra, da bo darila nedvomno vesela, ne glede na dekoracijo.

LP, V.

Kaj pa, če vsako pločevinko oviješ v zelen krep papir, na vrhu vsaki pa narediš zgoraj prikazan nageljček, povežeš v torto, pa bo hkrati torta in šopek...... sem videla v KIKU prav uporabne krep papir, v več odtenkih iste barve.

Ideja s pločevinkami je pa res super. Darilo z dušo.

rimljanka

Hvala za super ideje! Upam da mi uspe tole tudi realizirat. Ideja je pa čisto ponesreči mi prišla na pamet :), lani sem isti prijateljici namreč kupila knjigo z Azijskimi recepti in nekaj azijskih sestavin in palčke ker je zelo navdušena nad Azijo. Potem sem vse stvari zložila v gigantsko škatlo, jo napolnila z jabolki za obtežitev in zmečkanim papirjem da je zgledala zelo polna. Vse skupaj sem potem zavila v vsaj 10 plasti papirja :). Tako da letos sem se tudi odločila, da bo dobila nekaj posebnega :), ker mi ona vsako leto podari tako darilo da si ga zapomim. 

Jaz imam pripravljeno pesem na temo torte iz toaletnega papirja in pripravo take torte-sicer za Abrahama.Če katera želi naj mi piše na ZP.

branka

pločevinke lah tut prebarvaš in povežš z trakom al pa sam zlepš in krasiš po želji lahk sam uzorce narišš

lovelove

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti