Naslov vam vse pove prosim odgovorite mi?![]()
![]()
![]()
karini
Naslov vam vse pove prosim odgovorite mi?![]()
![]()
![]()
karini
madonca, karini, za jest vendar ( razen tistih buč , ki so izrezane z ustmi in očmi in svečo noter. Z bučami je veliko receptov, mal prebrskaj med recepti boš že kaj najdla. Naj ti omenim da buče lahko filaš z maso kot za filane paprike, jaz jih tudi skupaj delam, kadar imam buče, lahko jih dušiš z mal čebule, začimbe po okusu ( jaz dam le koper in sol ), lahko narediš bučni zavitek ( slan ali sladek, nekakšen bučni štrudel, lahko je halva od buč, lahko jih mal dodaš v obaro........... pa bodi za enkrat dovolj.
Lubenice, se jedo kot sadje, od skorje se da naredit " slatko ", skorja narezana na kocke in kuhana v sladkornem sirupu z mal limone, srbska ( vojvođanska specialiteta ).
A ja, to pa najbrž že veš, buče veliko uporabljajo kot hrana za živali, semenke pa za olje.
lp
ežojkarini ima 10 let, dragi moji.
t-baby, a boš ti res ekrat učiteljica (se prav spomnim???) Ubogi tvoji učenci.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Palačinkina torta z malinami