Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Pravzaprav se strinjam z Vendy. Eriotična darila so stvar rarmerja med dvema ljubimcema. Mogoče bi rekla tudi kako o kasmatih štosih, ki se jim ljudje tako radi smejijo. To je na istem nivoju. Kosmati štosi in erotorta pač nekatere razveselijo, mene pač ne. In če pomislim, nimam družbe, ne sorodnikov, ki bi jim s tako torto ustregla. Edini, ki se ga spomnim, da bi mu to bilo všeč, je moj nekdanji sodelavec, ki je točno tak kot tip iz uvodnika v Oni, s katerim sem preživela nekaj let spolne zlorabe na delovnem mestu. Tip danes sedi zaradi - pedofilije. Samo paralela, na kake karakterje se spomnim.
Ko je mož moje prijateljice praznoval 50 let ( je tudi moj zelo dober prijatelj), smo dali izdelati torto v obliki nigometnega igrišča. Ko sem ga pred kratkim vprašala, kaj je bil na slavju najboljše, je rekel "Torta!". V to praznovanje sem vložila veliko napora in pripravila dober program, ampak njenu je bila najbolj všeč torta. Je navdušen navijač domačega nogometnega kluba in moja ideja, tudi posebna glede torte, je bila zadetek v polno.
Bolj sem pa želela povedati nekaj drugega. Meni se zdi norčevanje in zametavanje hrane neokusno. Pri tem mislim na okraševanje lesa in stiropora. Spomnim se neke licitacije, v kateri je preprost fant dražil torto, ki je res lepo zgledala,pa si jo je neskončno želel, na koncu pa je dobil poleno in umazano in neužitno smetano.
Če so erotični namigi in lesena torta edini štos, ki razveseli slavljenca, ki ga dobro poznate, je treba na tem odnosu še marsikaj storiti. Tako pač mislim jaz, vi pa se ravnajte po svojem občutku.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Svaljki v curry omaki z ohrovtom