Homoseksualnost in posvojitev otrok
Sara, ni dobra naložba to, kako te v cerkvi pripravijo na zakon! Ker če bi bila, ne bi šel narazen že skoraj vsak drugi zakon!!! Lahko se še tako pripravljaš ... življenje ti bo obrnilo po svoje ...
Dobra naložba je to, da imaš v prvi vrsti zaželjenega otroka, kako ga ti pripraviš na življenje (in se ne zanašaš samo na šolo), kaj ga naučiš , koliko svojega časa dnevno se mu res posvetiš in kakšen vzgled mu daješ! Pa ni pomembno ali si samohranilka, poročena, gey ali kaj drugaga! Če raste otrok v okolju, ki zavrača drugače spolno usmerjene, bo tudi sam, ko odraste, tak. To je dejstvo in začaran krog je sklenjen ...
Ja, zaradi nestrpnosti se na svetu marsikaj dogaja in se še bo! Pa tako malo je potrebno, da bi to spremenili
.
Nena![]()
LIVE AND LET LIVE!
Nena-morjeVeste kaj, jaz imam občutek, da o tem niti spregovoriti ne smeš, kaj šele rečt, da si proti, ker takoj te bodo razno-razne druščine napadle, češ si nestrpen. Hočete reči, da je vse to normalno? O.K. naj vam bo, ampak ZAME NI. Ne briga me pa kaj kdo dela za zaprtimi vrati, ampak, se vam ne zdi, da spreminjamo bistvo sveta.
Druga pesem je okrog otrok. Kako se bo ta otrok jutri počutil v šoli, ko bo na roditeljski sestanek prišla "mamica" in "mamičko".
Jaz mislim, da je to trenutno modna muha in se tudi zato toliko govori o tem.
DA SI NE BO KDO UPAL REČT, DA SEM NESTRPNA!!!! ![]()
Pozdravček!
Jojjjj, pa še res je - DANES JE DAN MLADOSTI. Mladinci, vesel praznik. ![]()
![]()
Pozdravček!
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
PS - Mimogrede, mene so v šoli zafrkavala zaradi štrlečih ušes, pa mi ni bilo vseeno. Pa sem iz heteroseksualne družine. Drugi otroci VEDNO najdejo nekaj, da nekoga zafrkavajo.Pozdravljeni!
Včasih se mi zdi, da nekateri ne znajo brati. Berejo, ampak ne razumejo kaj berejo.
Jaz nikoli nisem spraševala za dovoljenje oz. ali imam pravico imeti otroka. Otroka sva si želeli in ga bova imeli (za naju je to precej lažje, ker sva ženski). Naj izpostavim dejstvo: Otroci so tu, takšne družine obstajajo. Vi na to nimate prav nobenega vpliva! Lahko pa odločate ali boste te otroke izenačili pred zakonom. Zaenkrat tega ne odobravate. Se pravi, da vi te otroke diskriminirate.
Sara: mogoče se motim, vendar sem iz tvojega pisanja razbrala, da sklepaš (ne da naju poznaš), da rabiva nekakšne priprave (po tvoji meri) za najino vezo oz. nimava stvari kristalno jasnih. Verjemi mi na besedo, da ljudje, ki živijo podobno življenje, so dali dobro šolo skozi in imajo večino stvari dobro "razpucanih".
Lidka:
Zakaj ni to čas in kraj za to? Se pravi, da moram narediti tisto kar sem na koncu vprašala v prvem prispevku? In kdo joka in stoka? Jaz sem samo opozorila na nepravičnost.
Pa še eno vprašanje: čigavi otroci bodo zbadali otroka homoseksualnih staršev? Vaši?
m.m.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Bovla po kitajsko

Zdrava orehova potica