Čvek na primorskem

matjaž, bila tam, jedla tam...pa pozabila, kako se ji reče Anamarija, pomagaj... matilda
Mislite na Kanavo? Ta je na začetku obvoznice, gledano iz Koprske strani. Winnie
To je...Gostišče pod češnjo, vendar zaradi adaptacije zaprto. Matilda, mislim, da si bila v gostilni Jasna nad Blevederjem, lahko se tudi tukaj zmenimo, ali pa v gostišču pod Trto v Strunjan. Piran ni tako daleč, problem je, ker za priti do punte je 15 minut počasne hoje. Če imate še kakšen predlog, pohitite. P.s. Bravo Winnie, tudi v Kanavi je zelo lepo. lp Anamarija
Mislim, da sem bila v Kanavi, če je to tam, kjer zaviješ za bolnico... matilda
Kolk pa vi komplicirate...................ne pozabite, da je to srečanje čez ene 30 ur napovedano............................................................................................................................................................................ rimljanka
Kaj pa, če bi samo ime gostilne dišalo po morju...ime kraja pa ne bi bilo važno? Vi se lepo tam nekje za obalo zberite, pa v avto in prikrožite v Pacifik. V Krško. Dam za , pa tud za , al pa . Ognjič
Kako pol? Bo srečanje al ne? Jz sm že čist naštimana za it....... zvitorepka

Vmes pa še odpišeš, odposlušaš,......kanede???? Spotoma pa mene potem v Lj. pobereš, velja???

...............................................................................................

rimljanka
Rimljanka, ni panike - prostora bo v avtu dost. Ko odpišem, poberem doma mularijo, pridem po tebe, gremo na pizzo in veselo ===> na Primorsko zvitorepka
kaj zdej, ne bo nič? matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti