Zdravo,
mene zanima naslednje: že večkrat sem podlegla raznim "čudežnim" kremcam in napravam in seveda potem objokovala svojo neumnost. Zdaj me že spet mika, tokrat leg magic - ampak naj povem, da je to res edina naprava, o kateri berem samo pozitivne reči, medtem, ko je o vsem ostalep pisalo predvsem negativno. In sem spet v precepu: kupiti ali ne kupiti.
Zanima me, ali menite, da bi ta zadeva bila zame: torej, velika sem 162cm in težka 68 kg, kar je preveč, ker moj itm znaša nad 25. Rada bi shujšala na 60kg, zaradi česar delam trebušnjake, plešem, skačem s kolebnico in bolj pazim na prehrano. Temu bi dodala pa še leg magic, vendar me skrbi, da bi namesto izgubljanja cm v stegnih in mečih pridobila take mišice, da bi bla še bolj "nabildana"... To bi bla katastrofa, ker imam že zdaj precej močne noge in hočem temu nardit konec, torej izgubit obseg in cm....
Prosim povejte mi, ali mi to leg magic omogoči? Če pač seveda vstrajam ali bo učinek ravno nasproten? Prosim za vaše nasvete, zelo vam bom hvaležna.
Lep dan vsem... pa uspešno vadbo

jen152