Ima kdo kakšen dober predlog za nakup darila za osemdeseti rojstni dan moje babice. Dobrodošel bi bil tudi kakšen verz za to priložnost ! Hvala vsem, ki mi boste z vašimi predlogi pomagali.
ropret
Ima kdo kakšen dober predlog za nakup darila za osemdeseti rojstni dan moje babice. Dobrodošel bi bil tudi kakšen verz za to priložnost ! Hvala vsem, ki mi boste z vašimi predlogi pomagali.
ropret
Doma narejeno torto, šopek cvetja in lepo narejeno malo škatljico. Ko ji boste predali ji povejte, da je v njej spravlena vsa vaša ljubezen, ki jo premorete in kadarkoli se bo počutila osamljeno, bolno ali srečno, naj jo vzame v roke in tako boste vedno ob nje.
Ko je moja mami umirala, je prosila (danes je 15 let) naj jo položimo v krsto, ker toliko ljubezni nebi hotela nikoli zapustiti ....
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Kruhove kroglice