Restavracija z otroškim igriščem!

V nedeljo bomo imeli družinsko kosilo. Radi bi se odpravili v restavracijo v Ljubljani oz. bližina Lj. 10 odraslih bo in dva otroka. In zaradi teh otrok potrebujemo restavracijo z igriščem (Jurman izključen - še prevečkrat smo tam bili, radi bi spremembo). Poleg igrišča za otroke bi radi dobro in kvalitetno "papali" . Vsaka pomoč je dobrodošla in vnaprej hvala.

Lep dan.

Zvončica

Čad pod Rožnikom, če marate roštilj LP Drejček
v Tacnu pod Šmarno goro (pri parkirišču) je gostilna, kjer je ogrooomno otroško igrišče in veliko trave za tekanje. Na žalost pa se ne spomnim imena. Smo bili zadnjič tam na praznovanju otroškega rojstnega dne... Če se ne motim so bolj nagnjeni k cvrtju. lp veverica cak
Kaval je pod Šmarno goro, veliko igrišče in trave - imajo pa precej mediteranski tip hrane (rižote, testenine, morske zadeve..) in pice. matilda
Veverica najbrž si mislila gostilno Kovač, ki je na ovinku? tam vem da imajo veliko igral...
Po mojem pa ima v mislih gostilno Košir (Kovač je že v Vikrčah in nimajo prav velikega igrišča). veverica

joj, res ne vem po imenu. Je pa na ovinku, imajo peskovnik, več toboganov, napihnjen grad, gole za nogomet....

Mislim, da je res Košir in ima veverica prav. lp veverica cak

Sporočilo je spremenil(a) veverica cak dne 14. maj 2007 23:17:23
Pizzerija Paparotti, na poti iz Domžal v Kamnik, Sp. Jarše. Igrala, trampolin, video nadzor otrok, odlične pizze, pa tudi veliko drugih jedi......splača..... Ž.N.
Danes sem šla mimo, govorila sem o gostilni Košir, kot je že rekla veverica. lp veverica cak

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti