
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Tiskanje receptovAvtor: riba 23.10.2004 ob 0:32 |
Forum: Obvestila KulSlo 6 odg. | 2.367 ogl. |
Slike poleg receptov- stran 1 2 3Avtor: JocoRok 13.8.2004 ob 11:37 |
Forum: Pisma bralcev 21 odg. | 2.556 ogl. |
Klasifikacija receptov v baziAvtor: Sweetie 3.6.2004 ob 5:43 |
Forum: Recepti/Nasveti 2 odg. | 1.924 ogl. |
Ocenjevanje receptovAvtor: Stasa 1.9.2003 ob 13:37 |
Forum: Recepti/Nasveti 8 odg. | 1.661 ogl. |
NADGRADNJA MNENJ RECEPTOV: Za Plus PaketAvtor: jernej 27.3.2003 ob 1:46 |
Forum: Obvestila KulSlo 0 odg. | 1.731 ogl. |
NOVOST: Status poslanih receptovAvtor: jernej 17.3.2003 ob 22:18 |
Forum: Obvestila KulSlo 0 odg. | 3.553 ogl. |
Mikrovalovka - knjiga receptovAvtor: frisco 22.1.2003 ob 16:27 |
Forum: Recepti/Nasveti 9 odg. | 6.392 ogl. |
Novost: Tiskanje receptovAvtor: jernej 1.9.2002 ob 23:32 |
Forum: Obvestila KulSlo 10 odg. | 5.079 ogl. |
Popravljanje svojih receptov - POMEMBNOAvtor: jernej 1.8.2002 ob 15:16 |
Forum: Obvestila KulSlo 8 odg. | 2.481 ogl. |
Vodenje zbirke receptovAvtor: neznan uporabnik 4.8.2002 ob 18:01 |
Forum: Pisma bralcev 5 odg. | 2.666 ogl. |
VSEM piscem RECEPTOVAvtor: Neža 19.7.2002 ob 15:46 |
Forum: Recepti/Nasveti 5 odg. | 2.013 ogl. |
Ocene receptov- stran 1 2 3Avtor: wildstyle 30.1.2002 ob 20:57 |
Forum: Pisma bralcev 25 odg. | 2.554 ogl. |
objava receptovAvtor: 25.9.2001 ob 19:24 |
Forum: Obvestila KulSlo 3 odg. | 2.009 ogl. |
prepisovanje receptovAvtor: 18.9.2001 ob 16:57 |
Forum: Obvestila KulSlo 4 odg. | 2.067 ogl. |
Plačevanje naročnine na KulSlo(prej-ocen.receptov)- stran 1 2 3Avtor: 21.3.2001 ob 14:02 |
Forum: Obvestila KulSlo 30 odg. | 2.475 ogl. |
Nova baza receptov na Kulinaricni SlovenijiAvtor: 16.11.2000 ob 23:22 |
Forum: Pisma bralcev 1 odg. | 3.191 ogl. |
Baza receptovAvtor: 16.11.2000 ob 0:17 |
Forum: Obvestila KulSlo 0 odg. | 2.949 ogl. |
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Jagodni semifreddo