Kulinarika.net - Vsa obvestila

Vsa obvestila

Pred vami so splošna obvestila Kulinarične Slovenije, obvestila za uporabnike Plus paketa in tehnična obvestila/novosti v storitvah.

33. krog nagradne igre je zaključen. 

1.1.2011 ob 0:00

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje je bil številka 4. Kliknite na novico za seznam nagrajencev! Žreb je določil dobitnike:
1. nagrada: Tany2.
2. nagrada: Volkica.
3. nagrada: majč_.
4. nagrada: nasha.
5. nagrada: daga.

Nagrajencem iskreno čestitamo! Vse pa vabimo, da poskusijo srečo v naslednji nagradni igri. OPOZORILO: To sporočilo je generirano avtomatsko po zaključku nagradne igre.

32. krog nagradne igre je zaključen. 

24.12.2010 ob 0:00

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje je bil številka 3 (karnise za zavese). Kliknite na novico za seznam nagrajencev!

Žreb je določil dobitnike:
1. nagrada: tunna.
2. nagrada: darjuška.
3. nagrada: rebeka77.
4. nagrada: smasne1.
5. nagrada: srečko.
6. nagrada: aanita.
7. nagrada: MancaS.
8. nagrada: utatjana.

Nagrajencem iskreno čestitamo! Vse pa vabimo, da poskusijo srečo v naslednji nagradni igri. OPOZORILO: To sporočilo je generirano avtomatsko po zaključku nagradne igre.

31. krog nagradne igre je zaključen. 

11.12.2010 ob 0:00

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje je bil številka 4 (v Italiji).

Žreb je določil dobitnike:
1. nagrada: Polž.
2. nagrada: stampohar.
3. nagrada: SINDY.
4. nagrada: tomi009.
5. nagrada: PACKA.
6. nagrada: gigil.
7. nagrada: meta 1.
8. nagrada: bojči.
9. nagrada: Lotti.
10. nagrada: jernejj.

Nagrajencem iskreno čestitamo! Vse pa vabimo, da poskusijo srečo v naslednji nagradni igri. OPOZORILO: To sporočilo je generirano avtomatsko po zaključku nagradne igre.

30. krog nagradne igre je zaključen. 

29.11.2010 ob 0:00

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje je bil številka 4 (leto 2002). Kliknite na novico za seznam nagrajencev!

Žreb je določil dobitnike:
1. nagrada: *Rožica*.
2. nagrada: darjuška.
3. nagrada: tweety7.
4. nagrada: tomaj.
5. nagrada: barbara9.
6. nagrada: Nena-morje.
7. nagrada: jasnabedenk.
8. nagrada: nikkyca.
9. nagrada: stephani.
10. nagrada: Prince.

Nagrajencem iskreno čestitamo! Vse pa vabimo, da poskusijo srečo v naslednji nagradni igri. OPOZORILO: To sporočilo je generirano avtomatsko po zaključku nagradne igre.

KulSlo v2.026 - Novi uporabniški profili 

15.10.2010 ob 19:22

Spet novosti na Kulinarika.net. In to je šele začetek...

1. Nov uporabniški profil - Nastavitve so sedaj narejene po najsodobnejših trendih s sprotnim nalaganjem (ajax tehnologija), da bi bila uporabniška izkušnaj čim boljša.

Razdeljene so v 4 kategorije: Osnovne, razširjene nastavitve, možnosti KulSlo in upravljanje s Plus paketom. Gostinci imajo še peto kategorijo za upravljanje s svojim lokalom.

1a. Brisanje statičnih zvezdic iz novega profila (za tebe Drejcek!)

1b. Možnost dodatnega naslova za račun (samo za naročnike Plus paketa)

1c. Lažje urejanje avatarja

1d. Nov razdelek razširjenega profila, kjer se predstavite. Na kratko se opišite, napišite največje doživljaje in spodrsljaje v kuhinji, knjige in filme, ki jih radi berete. Vse to je zelo pomembno za storitev, ki bo luč sveta zagledala v prihodnjih dneh (uganili ste, povezana je s srčki, ki so že skoraj našli pot), zato vljudno naprošamo obiskovalce, naj si vzamejo trenutek in dopolnijo svoje nastavitve. Pregledati, če imate še vpisan pravi elektronski naslov, je zelo zaželeno.

1e. Psevdonim - Izberite si svoj psevdonim! Vsem uporabnikom, ki imajo up. ime med 3 in 15 znaki brez eksotičnih znakov in presledkov ter šumnikov, smo up. ime preslikali v psevdonim, ostali pa si morate sami izmisliti psevdonim. Psevdonim je omejen na latin1 znake a-z in številke ter znak _, ostali znaki niso dovoljeni. Psevdonim se bo uporabljal, da boste namesto 16-mestne kode v URL naslovu imeli denimo metka, bojan, sara itd... To bo uporabno čez nekaj dni ko vključimo novo storitev!

2. Novi uporabniški kolački (tehnična zadeva, ne bi se spuščal v podrobnosti).

3. Novi tooltipi, okenca, ki se prikažejo, ko greste z miško čez ime recepta ali link na temo v forumu.

4. Novost so tudi pomembna obvestila, s katerimi vas bomo malo silili ;-) A ne preveč. Samo ko je kaj pomembnega! Ker opažamo, da je to edini način, da opazite pomembno obvestilo v zvezi s Kulinarika.net. Tako obvestilo se odpre le ENRKAT in NIKOLI VEČ!

V prihodnjih dneh lahko pričakujete Kulinarika.net V2.030!!!

KulSlo V2.021 

31.8.2010 ob 9:53

Spet nekaj novosti na KulSlo :-)

1. Kulinarični slovarček - dodajamo kulinarični slovarček z več kot 120 gesli. Obiskovalce vabimo, da dopolnijo slovarček z manjkajočimi gesli. Vsako geslo je možno tudi dopolniti. Medtem ko geslo čaka na popravek, ga drug uporabnik ne more več dopolniti. Naj bodo gesla naše skupinsko delo ;-)

2. Prenovljeni portal - Kot ste opazili, smo malo preuredili in posodobili zgornji del portala. Fotografije so sedaj 16:9, kar ustreza trenutnim trendom ;-), namesto obvestil, ki jih nihče ni bral, pa smo dodali hitre skoke in lažje skoke na novosti.

3. Veliko popravkov na KulSlo in nove možnosti na administraciji KulSlo, denimo nov motor za obdelovanje vaših fotografij pri receptih ;-)

KulSlo V2.020 

2.6.2010 ob 12:48

Nove storitve za člane, ki so bile prej dostopne le v Plus paketu, nova glava, pregled novosti tudi za neregistrirane.

1. Nove storitve za člane: Priljubljeni recepti, časovno nastavljanje voščilnic, naročilo na temo v forumu, neomejeno iskanje povsod, zvezdice in skakači pri novostih, zabeležke pri receptih, splošne zabeležke.

2. Neregistrirani uporabniki imajo sedaj tudi zvezdice novosti in skakače, od zadnjega obiska. Seveda le, če uporabljajo isti brskalnik ves čas, ker niso registrirani in so novosti tako vezane na brskalnik.

4. Nova glava.

3. Veliko drobnih popravkov in izboljšav v motorju KulSlo.

KulSlo V2.016 - Avatarji, iskanje in še kaj 

18.4.2010 ob 0:21

KulSlo je dobila avatarje, izboljšala iskanje, dodala smeškote tudi v klepetalnico. Za celoten opis popravkov, odprite novico.

NOVOST: Avatarji v forumu so majhne risbice, ki vas predstavljajo na edinstven način. Avatar si naložite v nastavitvah in pri vseh vaših zapisih v forumu se bo pojavil. Drugi bodo tako hitro prepoznali vaše zapise. Vabimo vse, da si čimprej naredijo sličice velikosti 60 x 60 točk. Po novem smo zaposlili tudi kuharčka Obdelovalkota, ki je pripravljen obdelati vaše sličice do dimenzije 1200 x 1200. Vseeno pa bo lepše, če sami pripravite tako sličico, ki bo obrezana po vaših željah.

NOVOST: Novosti v pregledu novosti :-) - Po novem niste več omejeni na iskanje novosti v splošnem iskalcu na zadnji dan, teden, novosti od zadnjih zvezdic ipd. ampak lahko sami vpišete datum v koledar in prikazale se bodo novosti, ki so prispele od takrat. Zelo priročno za tiste, ki ne morejo prebrati vseh novosti na zvezdicah, saj lahko postavijo datum do tri mesece za nazaj in poiščejo, kar so želeli.

IZBOLJŠAVA: Splošni iskalec zdaj v časovnem pregledu novosti postavi tudi "skakače", ki vas popeljejo v pravo temo v forumu ali na prvi neprebrani komentar pri mnenjih recepta. Že prej je to delovalo za novosti od zadnjega obiska ali brisanja, zdaj pa deluje tudi za novosti zadnjega dne, tedna in datuma po želji.

IZBOLJŠAVA: Klepetalnica po novem omogoča enak vnos in število smeškotov, kot forumi.

IZBOLJŠAVA: Dodali smo šest novih smeškotov.

POPRAVEK: Iskanje ni delovalo, če je vključevalo besede na tri črke, denimo "žar", "sir" itd. Teh besed ni bilo mogoče najti.

POPRAVEK: Iskanje po avtorjih foruma ni bilo mogoče, če je up. ime vsebovalo piko.

KulSlo V2.015 - Jedilniki malo drugače 

9.1.2010 ob 11:47

Novost: Vsak recept je sedaj opremljen s priporočili, kar predstavlja jedilnike. Več v forumu. Za več novosti V2.015 odpite novico.

NOVOST: Dodajanje priporočil k receptom..

DOPOLNILO: Avtorji receptov lahko sedaj odprejo svoj recept že pred objavijo, da vidijo, kako bo izgledal, ko bo objavljen. Na ta način lahko napišejo tudi priporočila k svojemu receptu že pred objavo.

DOPOLNILO: Pri oddaji fotografije lahko vidite predogled recepta, ki ga poiščete preko ID številke.

25. krog nagradne igre je zaključen. 

22.12.2009 ob 0:03

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje "Od kod prihaja kakav, ki ga uporablja Plamil?" je bil številka 4 (Iz Dominikanske republike). Kliknite na novico za seznam nagrajencev!

 

Žreb je določil dobitnike: 
1. nagrada: Yantares.
2. nagrada: larilu.
3. nagrada: delfina.
4. nagrada: ovčka.
5. nagrada: mami1.
6. nagrada: Lee Ann.
7. nagrada: slepakura. (nagrajenka razveljavljena zaradi izmišljenih podatkov pri prijavi in s tem kršitve pogojev članstva).  
8. nagrada: akniradg.
9. nagrada: VanjaJ.
10. nagrada: dorothy.
11. nagrada: Anomis.

Zaradi izmišljenih podatkov pri prijavi bo namesto slepekure nagrado prejela 11. izžrebana po vrsti, to je Anomis.

Nagrajencem iskreno čestitamo! Vse pa vabimo, da poskusijo srečo v naslednji nagradni igri.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecpikec85
Kaj danes za zajtrkzoia
MOJ vrtrdkapica
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti