Urinoterapija

Eni bi si lahko še srce mazali, jaz pa pamet. tumpika
Pa bi kaj pomagalo? val
Vidiš, Vinko, jaz sploh nisem bila v krizi, pa sem to iz firbca vseeno poskusila. Ga ni boljšega indikatorja o stanju organizma, kot je okus urina. Res ni nagravžnega okusa, dokler je vse ok, je pa obupno grenek, če je kaj narobe. Sčasoma se naučiš "prebrati", katera grenkoba je povezana s kakšnim organom. Ni treba zvrniti kozarčka, dovolj je požirek ali dva. Svetla
Svetla - ta se mi zdi čisto odtrgana; vsak dan par požirkov urina in veš kateri organ ti škripa... Ta moj komentar je malo za hec, Svetla, ne mi zamerit! kastrolca
pa na zdravje in naj vam pomaga Ognjič
Kaj pa, če je vse res?? Julija

Tudi jaz vam želim veliko uspešnih požirkov !!!

Sprašujem se le eno: zakaj tega ne prakticirajo zdravniki? Koliko žaub in umetnih zdravil bi prihranili in   koliko šele bi prihranili pri laboratorijskih raziskavah  ?????!!!!

Nena

Nena-morje
Nič hudega, če je res. Saj vsi stokajo kako je premalo zdravnikov, čakalne vrste v nedogled... Bomo pa začeli pit cocktail1] in bomo vedeli, kaj nam je. Potem pišeš na kulslo in vprašaš za nasvet in si rešen. londonska rezina
Nena-morje je napisal/a:

Sprašujem se le eno: zakaj tega ne prakticirajo zdravniki? Koliko žaub in umetnih zdravil bi prihranili in   koliko šele bi prihranili pri laboratorijskih raziskavah  ?????!!!!

Ja, viš, to je pa zaradi mednarodne zarote farmacevtskega in zdravniškega ceha . Bi bili takoj vsi brez kšefta  

Cila

Pa ni res.......zdravniki prakticirajo........samo bolj v Indiji.........

http://www.satyanandayoga.tara.si/aau_odlomek.php

http://www.viva.si/clanek.asp?id=2988

Sama se ne bom opredeljevala ne za, ne proti.

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti