Urinoterapija
ohhh vinko,ti kar, pa povej kako je.
ham-njam
V eni stvari se Vinko51 ne moti - iz urina brejih kobil (pregnant mares) se dandanes pridobivajo hormonsko zdravilo Premarin, ki v zadnjem casu ponovno postaja popularno.
Sicer je pa urinoterapija navaden hokuspokus - nobena raziskava ni pokazala kakrsnegakoli ucinka. Je pa res, da je urin zdravega cloveka v glavnem sterilna mesanica vode, secnine in mineralov, z zelo majhnimi kolicinami drugih snovi, tako da skodovati ne more - koristiti pa seveda tudi ne.
lp, proxima
Pred leti sem spoznala eno gospo, ki mi je pravila, da ima tako lepo kožo na obrazu zato, ker se vsako jutro umije z urinom ![]()
![]()
![]()
stana
Zadnjih pet let si masiram vsak večer trebuh( pa še kaj) s urinom. Pri 55 letih imam še vedno napet trebušček. Preverjeno pomaga. Priporočam.
Ali od piva, ali od ... , to še ne vem. Pomaga pa!
siba
| SIBA je napisal/a: |
Zadnjih pet let si masiram vsak večer trebuh( pa še kaj) s urinom. Pri 55 letih imam še vedno napet trebušček. Preverjeno pomaga. Priporočam. Ali od piva, ali od ... , to še ne vem. Pomaga pa! siba |
Oglas
Nasha, mislim, da je to bila Saša Lendero.
Če vam bo malo lažje: probiotične bakterije so bile izolirane iz blata dojenčka. In po Actimelu se vsi krasno počutijo...
Lunca 15
Ja, kako pa mislite, da se kravji mladiček preskrbi z bakterijami in ostalimi mikroorganizmi, ki mu pomagajo živeti = prebavljati hrano?
rimljanka
SIBA, tvoj trebušček je čist OK, sm ga vidla..... moj pa tud. Po moje sta najina trebuščka napeta bolj od
, ker s ta drugo substanco jest ne delam na svoji kožici nič

zvitorepka
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.