Peresniki z omako puttanesca
| ena mš je napisal/a: |
| Težko je, če imaš zunanjo lepoto, imeti še notranjo. Zunanja lepota te pokvari in z njo znajo ljudje prav dobro manipulirati. ham-njam |
Kdo pa je tisti shiranec na fotki od Proxime??
(![]()
![]()
)
Lp
cervusVeri,
čist mim si udarila. Lepota ni dar, kot je to recimo nadarjenost za glazbo, jezike, matematiko..........Kakšna je nadarjenost nekoga ki ima najdaljši mezinec, ali recimo ima največja ušesa ? Lepota ( pa kar koli to pomenili v določenem " zgodovinskem " trenutku ) je nekaj kar pripomore, da dejanski talenti zakrnijo ( to ni zraslo na mojem zeljniku ).
Televizor si lahko tudi nabaviš, le ispraven mora biti. Ispraven televizor ima namreč en gumb s katerim ga izključiš ko je na sporedu izbor za mis nevemčesa ali izbor viktorjev ali kakšna druga kapitalistična pogrontavščina, ki je namenjena poneumljanju potrošnikov.
proxima,
o tvojih idejah za izboljšavo sveta sem že premišljeval, vendar povej kje bi dobila dovolj eksploziva in streliva . Če ta problem rešiš, piši me zraven.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

Pure testenine z dimljenim lososom