Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Jaz sem nastajanje mišic opazila že po jemanju uspavalnih tablet Melatonin. Sem jih jemala 14 dni, da sem poizkušala uravnavati svoj jet-lag. Zdaj jih jemljem občasno, ko se ponoči učim, da lahko sploh zaspim, ker sem preveč razburjena zaradi intenzivnega učenja, pa ne gre zaspat...
Natur Slim imam na testu. (čeprav se mi zdi doza 6 tablet čisti nateg). Bom pa naslednjič v ZDA pogledala, kaj imajo in v kakih odmerkih se dozira. Jaz jih zaenkrat dobro prenašam. So far so good.
lidka
Melatonin (N-acetyl-5 methoxytryptamine) je neurohormon, ki ga v možganih sintentizira žleza epifiza. Igra pomembno vlogo pri upravljanju neuroendokrinih funkcij pri človeku ter tudi drugih živih bitjih. Kontrolira dnevni ritem drugih hormonov, naše spanje, imunski sistem ter kognitivne funkcije možganov.
Več na:
http://maxximum-portal.com/sport/300.html
jaz temu ne bi rekla uspavalna tableta.
Rimljanka, ne vem, ampak tretirajo jih kot uspavalne tablete, oz, nekaj, kar pomaga pri spanju. Saj bi citirala moj link oz med.over neta, pa ga ne morem...
Delujejo uspavalno, drži, ker sem preizkusila.
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Tortilje s pivsko omako iz čokolade