No, pa imam.
Bel flek od Edigsa na krilu (črnem) .... joj...
A se kateri/mu sanja, kako odstraniti tak madež?
Vsak namig bo dobrodošel...
lidka ![]()
No, pa imam.
Bel flek od Edigsa na krilu (črnem) .... joj...
A se kateri/mu sanja, kako odstraniti tak madež?
Vsak namig bo dobrodošel...
lidka ![]()
Lidka jaz bi nesla krilo v čistilnico, tam imajo vse sorte čistil, če boš sama kaj probala in nebo učinka ti v čistilnici potem težje učistijo. lep dan
staniLoni, hvala! (se trapa nisem sama spomnila pobrskat...)
Torej, poizkusim z razredčilom. Čeprav dvomim, da bo šlo ven, ker je madež ogromen. Smrk, smrk...
lidkaHja, na elegantno klasično črno krilo pač ne gre tovrstno okrasje Ena mš... To delam pri svoji dvoletnici, če se nama kaj tako zapacka, da ne gre ven, beri floumastri, kuliji ipd...
No, mi je ratalo z razredčilom!!!! Vse je šlo dol, brez problema. Na blagu ni sladi od razredčila, tega sem se najbolj basla. Ah, sem si rekla, ena kikla, bom šla pa po novo, če jo bom dokončno uničila... He, he... Problem Edigsa je v tem, da se VPIJE v blago. In tudi če zdrgneš, ga imaš vmes med pletenjem blaga. Tud pa ne pomaga niti alkoholni, niti barve za tekstil, niti... Torej, razredčilo deluje bp! (sem si kar službenega sposodila, saj je bil tudi flek od službenega Edigsa...)
Pa sej če je kak bombaž ali kaj, se še da eksperimetirati, kostimska kiklca je pa zelo delikatna zadeva.
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni eklerji

Domača vroča čokolada s smetano