Računi

Pa še ena ne kulinarična tema :)

Delam seminarsko v zvezi z računi, pa me zanim, če morda kdo ve, kje bi se dalo dobiti kaj o tem, kako mora zgledat račun, kaj vsebovat .....

Računov mam kokr vam srce poželi :) teorije pa nobene :)

hvala za pomoč

Pitončica

Zakon o DDV s popravkom iz leta 2006 vsebuje točne podatke kaj vse mora biti na računu. reza
Terezija, hvala, sem našla. Zdaj pa še ena mini anketa :) Kateri račun se vam zdi najbolj pregleden - to pomeni da lahko tudi doma ko ga sam/a bereš veš kal si kupil/a .... a) Mercatorjev b) Šparov c) Tušev d) E.Leclercov e) Müllerjev Vnaprej se zahvaljujem vsem, ki boste odgovrili, na anketo, saj mi boste s tem pomagali pri izdelavi seminarske. lp Pitončica
Meni je najbolj pregleden Šparov madronsica
Tudi meni je Šparov najbolj všeč.
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=20 zakon o DDV - od 81. člena naprej.
Mercatorjev je trenutno edini od teh, ki sem ga našla v denarnici in je čisto ok. Imam ravno pospravljeno denarnico. Sem pa ena tistih, ki se le redko prav pretirano poglabljam v račun in ne vem napamet, kateri je najbolj pregleden. Nena
šparov pozdravček Mateja tejča
Mercatorjev SINEJA
Leclercov meni ni pregleden, kljub temu, da sortirajo izdelke - npr. hrano skupaj, igrače skupaj ... Sparov in Mercatorjev je v redu. Atina
Šparov. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti