tema odprta - 6. apr 2007 13:57 | ogledi: 28.157 | odgovori: 34
Že včeraj sem hotela vprašati, če ima kdo recept za regratov med, potem pa se nekaj receptov našla v bazi, pa ne vem za katerega se odločiti.Zanimivo mi je bilo namreč da so bili shranjeni pod napitke, in class='poudarjeno'>n glede na nekatere komentarje spodaj naj bi se dejansko uporabljal tudi kot napitek zmešan class='poudarjeno'>n z vodo.
Mene pa zanima recept za pravi gosti med, sicer redkejši od pravega medu, pa vendar tak, da se ga da lepo mazat na kruh, za v čaj...Enkrat sem namreč že dobila tak recept, sem med tudi naredila in class='poudarjeno'>n se spomnim da je bil lepo gost in class='poudarjeno'>n take rumeno rjave barve, ampak se sploh več ne spomnim sestavin class='poudarjeno'>n, niti kako dolgo je bilo treba kuhat...
Zanima me še, kako delate sirup iz smrekovih vršičkov?Dodate razen class='poudarjeno'>n sladkorja zraven class='poudarjeno'>n še kaj?Ali vršičke kaj "potlačite", da malce spustijo sok?
Sama namreč dam v velik steklen class='poudarjeno'>n kozarec plast vršičkov jih potlačim, nato plast sladkorja in class='poudarjeno'>n spet vršičke...Nato postavim kozarec ven class='poudarjeno'>n na sonce.
Hvala za nasvete
Kristina