ojla,
ne oglašam se veliko. imam pa rada regrat in sem povabljena na regratovo solato.
imate morda nasvet, kaj lahko prinesem tistemu, ki me je povabil? (lahko je pijača, lahko je kaj za prigriznit)
petruša
5rusa
ojla,
ne oglašam se veliko. imam pa rada regrat in sem povabljena na regratovo solato.
imate morda nasvet, kaj lahko prinesem tistemu, ki me je povabil? (lahko je pijača, lahko je kaj za prigriznit)
petruša
5rusa
31. mar 2007 8:16
Jaz bi nesla en dober doma pečen kruh. Koruzen, ržen,.... PACKA
31. mar 2007 14:54
Packa zadela si v polno.Mislim, da je to najbolj primirno. Sporočilo je spremenil(a) balonka dne 31. mar 2007 16:27:21
31. mar 2007 15:43
Tako kot je napisala Packa.
Samo kos dobrega domačega kruha in pa eno številko večje hlače. Ko začneš jest regrad ne moreš nehati. Tako kot so se na pojedinah prežeravali stari rimljani. Po regradovem obedu je potrebno pas obvezno prepeti za eno luknjo.
No pa tud kakšen glaš dobrega vina ne škodi zravn.
Matjaž
31. mar 2007 21:08
njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii regrat,.... jaz tudi bi tudiiiiii plopsa
1. apr 2007 8:01
Pa dobro domačo zaseko ali pa mlete ocvirke za namazat na kruk, da se bo bolj poškalilo pa grlu. KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci s sirom na veganski način
Polnjene gobe