Nisem si mislila da je kakšna izkušenka zdajle doma namesto na dopustu. Hvala Frina za nasvet in opis, ki sem ga do potankosti razumela. Tudi jaz sem včasih, ko še nisem bila moderna, z bagatovo ružico delala podobno, sicer brez lepilnega traku, a so se šivi, ko so otroci vlekli majice čez glavo, raztrgali in sem non stop došivala. Ali lepilni trak in veliki šivi preprečijo trganje? Verjamem da si se spretno znašla, a saj si verjetno misliš kako je, če imaš stroj, ki je bil propagiran kot stroj, ki bo nekaj naredil, zdaj pa tega ni in ni. Če bi bilo tako, bi vzela samo overlock in bi bila zadeva rešena, nič ne bi pričakovala, pa še ceneje bi bilo.
No, glede Pfafa..Sem klicala in je kolegica na dopustu, ko se vrne, grem takoj k njej in praktično preverim, če zadeva res funkcionira. Vse kar je bilo zašito sem videla in je res lepo. Vem, da stroj ni industrijski in da so ji dali tudi možnost da ga prinese nazaj, če ne bo zadovoljna. Vsaj vem, kje bom te majice lahko zašila do konca. Moram ti priznati, da tudi mene mika in to prav zelo, ker je tako pohvaljen, da resno razmišljam da bi tega prodala in kupila dva ločena. Bom najprej preverila, da boš dobila informacijo s prve roke. Si želim da bi delovalo.
Vse lepo!
pirijoža

Domači sladoled za vroče poletje