Nano delci
v zadnjem casu berem veliko o pripomockih za zascito povrsin pred umazanijo z nanotehnologijo (okna, cevlji, tla, avto...). eni zadevo hvalijo do onemoglosti, eni pa pisejo oo nevarnostih (podobni ucinki kot azbest). zato me zanima kaksne izkusnje imate z nano delci? a uporabljate preparate z nano delci? kako ste z njimi zadovoljni? a so res tako ucinkoviti kot pravijo proizvajalci?...
lp.
anja
član od 20061184 sporočil
slišala sem za nano tehnologijo,samo me zanima kje se prodaja in kaj?ne vem ali me je en nahecu,da so to mali robotki?
ham-njam
poglej na
www.nanosvet.si. tam sem ze vse prebrala ampak oni zadeve prodajajo in ne vem ce so ravno objektivni.
lp.
anja
član od 200517892 sporočil
član od 20061184 sporočil
Sem se pozanimala.Niso me nahec.Vojska dela manda iz delcev že mikro strojčke, je v Yokerju pisal pa lahk dobim za prebrat.Bom vidla, če sem

.

ham-njam
član od 20031057 sporočil
Ja, menda delajo stranišča, ki so prevlečena s to snovjo, ki se nikoli ne umaže. samo vodo potegneš in je vedno čisto. Pa tudi obleke bi naj bile takšne, itd. Sm brala v eni reviji.
član od 20014885 sporočil
Ja in tudi imajo že prototip žene, ki nikoli ni sitna, vedno je za seks, nikoli se ne utrudi in dobro kuha. Nanohrano seveda.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
jernej

tejča
član od 20062384 sporočil
član od 200415860 sporočil
Jernej, na Kulslo je največja izbira takšnih žensk....Mamamia
mamamia
član od 20044272 sporočil
mam rajši makro umazanijo kot nano fanta;)
Veri
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 14, prikazujem sporočila od 1 do 10
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.