Pozdravljeni!
Redkokdaj kupujem šunko, sedaj jo bom pa rabila malo več. Prosim za nasvet kakšno oz. od katerega proizvajalca naj kupim, da bo sočna. Rada bi jo spekla v testu.
Hvala in lep dan!
mestnac2
Pozdravljeni!
Redkokdaj kupujem šunko, sedaj jo bom pa rabila malo več. Prosim za nasvet kakšno oz. od katerega proizvajalca naj kupim, da bo sočna. Rada bi jo spekla v testu.
Hvala in lep dan!
mestnac2
Mestnac2, če hočeš dobro šunko... - jaz pod dobro šunko mislim, prekajeno meso, ki lepo diši po dimu. To dobiš v nekaterih mesnicah. Tega nikakor ne kupuj v velikih trgovskih centrih, pa še zavito v plastiko. Meni te šinki, krače in podobne stvari, ki jih na veliko prodajajo, nimajo nobenega ukusa niti vonja... Čeprav si iz Celja, sigurno imate tudi tam (še prej, kot pa v LJ) dobro mesnico, ki ima sušeno meso. Pravim, običajno po dobro suho prekajeno meso grem na glavno tržnico (ena majhna mesnica), na tržnico v BTC, mesnica Mlakar... pa še ena majhna privat mesnica v Zupančičevi jami. Sedaj sem se spomnila... zelo zelo dobra privat mesnica v Stični. Pozdravček!
P.S. Upam, da ne bo mišljeno kot REKLAMA!!!!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 07. mar 2007 15:08:33Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini čokoladni hlebčki

Mehiške taco košarice