hOJLA!
Malo heca z naslovom-z mojo težavo sem vam že težila prejšnji teden sedaj pa zares ,vlečenega testa se ne postopim več- ne gre pa ne gre pa tudi moke mi je že zmanjkalo.V poštev pride samo še učenje pri mojstru.
Želim vam lep dan!
mijamarija
hOJLA!
Malo heca z naslovom-z mojo težavo sem vam že težila prejšnji teden sedaj pa zares ,vlečenega testa se ne postopim več- ne gre pa ne gre pa tudi moke mi je že zmanjkalo.V poštev pride samo še učenje pri mojstru.
Želim vam lep dan!
mijamarija
Mijamarija,
sem tako žalostna, ko berem, da bi vse zavrla in da ne bi več poskušala. Zakaj?
Nikar puško v koruzo. Imam predlog. Če si za, dobimo se pri meni... se bomo šle tečaja.
Velja? Resno mislim.
Vmes si bove privoščile ![]()
Pozdravček!
Uh, dragička, že dolgo nisem bila pri tebi. Lahko pridem tudi jaz? Obljubim, da bom čist pridno in mirno v ozadju sedela, pa gledala in poslušala...........saj ne, da testa ne znam naredit. Sem končno enkrat na čveku jade naučila te umetnosti (res pa pravi en pregovor: Kdor ne zna, pa druge uči, he he).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremna cvetačna juha

Ocvrtki s sirom in salso verde