Avtomat za peko kruha

A mi lahko kdo prosim pomaga z nasvetom? Rada bi kupila avtomat za peko kruha. Našla sem ga od znamke Severin. Sedaj pa me zanima, če je ta znamka o.k., glede na to da vsi hvalijo Alasko.

P.S.: koliko je povprečna priprava in peka kruha ali drugače povedano, koliko časa traja da je kruh pečen?

LP Mirjam

Mirjam Prus

jaz imam severin in je v redu.....celoten čas,od mesenja do peke traja od 3 do 3.40 ure....odvisno kakšen kruh pečeš, jaz pečem bolj črnega iz cele pšenice, zato je tudi čas daljši, predvsem zaradi vzhajanja, ker je bolj "zabutan", ampak tudi bolj zdrav...... Herman Teron
Pa naredi skorjico? Je točno tak ali pa vsaj približno tak kot v normalni pečici? Mirjam Prus
Pozdravljeni ! Ta tema že obstoja, lahko jo najdete pod imenom Aparat za peko kruha. Tam boste našli pet starni raznih informacij. Upoštevajte predvsem nasvete starejših in bolj izkušenih ljudi. Splačalo se vam bo! Vnesi smeškota Murko Franc
Končno mi je uspelo vsatviti smeškota, le da je ta napačen. Zakaj moraš napisati ukaz "Vnesi smeškota" v program, da ti ga nariše. Ali lahko sprogramiram svojega in kako? Vnesi smeškota [;(] Murko Franc
Ne znam. Murko Franc
Franc glede smeškotov. Zraven Odgovorite na temo imate ikonco S, kliknite in odpre se se eno okno s smeškoti, kliknite na željenega in to je to. Lp, Andreja
................ Herman Teron

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti