|

Lazanja iz palačink
|
| smrečica je napisal/a: |
| Mislim, da so dobro "lovišče" tudi podiplomska predavanja. Sicer je vsaj na določenih fakultetah (npr. EF) manj fantov kot deklet, vendar so večinoma normalni :)) Predavanja so tako ali tako javna in škodijo nikomur ne :))) Šrijenje obzorij na več področjih bi se lahko temu reklo. smrečica |
Tole se mi zdi rahlo " žleht " do naravoslovcev, čeprav me spominja na neki, kar je povedal en asistent v Ljublani na fiziki, pravi takole:
Pravijo, da so vsi fiziki mal čez les in to je res, ampak to ni zaradi tega ker so študirali fiziko, oni so na fiziko takšni že prišli.
ežojAh, ežoj, zakaj "žleht" do naravoslovcev, morda so pa tam skoraj vsi normalni.........Sicer pa, kaj pa to sploh pomeni - biti normalen?? Bi bila vesela tvoje razlage, ežoj.
O fizikih pa - jih poznam kar nekaj, obeh spolov. Ne delim mnenja s tistim asistentom. Zdaj pa ne vem, a zato, ker sem naravoslovka........![]()
![]()
![]()
Ja a ni res, da ni važen samo zunanji izgled? Je treba še na kaj drugega gledat.
Drugače pa sem se malo hecala. ![]()
Obstaja še en vic na to temo...
Pri dvajsteih gledaš KAKŠEN je, pri tridesetih KAJ je, pri štiridesetih in več, KJE je
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Najbolj enostavni piškoti s črto