Srečanje kulinarične slovenije na gorenjskem

Eni pač v klepetalnici vidimo, česar tule ni................................................... rimljanka

Frina, nazadnje sem tole petrovaradinsko pela skupaj z nevesto na srbski poroki, oktobra v BG, ko se je poročil moj bratranec. Na stolih, jasno, kozarcev pa nisva metali....

Glede čarovniških povezav je pa tako -  kot se Prekmurci "navohajo", se mi drugi, "iz istega testa", očitno tudi... 

Sicer pa imamo  starogradske na cedejih, jasno, čeprav ga ni lepšega kot nekje v Skadarliji (ali pa kje drugje, saj je vseeno), to poslušat v živo...

Kaj ko bi kulslo šla na izlet v Srvijo oziroma BG?

Mamamia 

mamamia
Mamamia, dober predlog! Ker sem tudi jaz ljubitelj starogradskih biserov, se ti takoj pridružim.Da o srbski kulinariki niti ne govorim. Njami, se mi že cedijo sline. Kyara

Punce, to bi pa bla čaga. KulSlo,pa Beograd. Čeprav sem službeno dostikrat v tem koncu, tega ne bi hotla zamudit.

Gobica
Haj, punce! Poslušam tole pesmico Jesen stiže Dunjo moja in me kar stisne pri srcu. Pa tiste, ki ste jih navedle- Fijaker stari in Petrovaradinska......tudi jaz si močno želim, da bi še kdaj poslušala te starogradske kje na Skadarliji. Če pa bi bila poleg še družba s Kul-S, bi bilo pa . Že nekaj časa sem v tako turobnem razpoloženju, da mi je tale predlog zares ogrel dušo. Če boste organizirale, se vam pridružim, pa čeprav bi morala potem ležati v bolnici 14 dni. ZIMA
Uhuhu, se mi zdi, da bi bilo treba malo povprašat za kak bus, vsaj mini izvedbo...Mamamia mamamia
Dobra ideja, to bi bil 1. izlet v tujino, čeprav to za mene nekako še vedno ni tujina. Računajte tudi name. riba-ribica
Kaj ste na Gorenjskem šparali tudi s fotoaparati, da ni še slik. LP reza
Ja seveda jih ni, če jim je bilo pa škoda filma . jade
Ejjj, mamamia, jaz tud grem , da me slučajno ne pozabite. Zdej samo še kruh spečem, potem pa...ni problema Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti