Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
| kleo je napisal/a: |
| jaz sem pa pred kratkim nekje na spletu prebrala, ko se je oglasila ženska , ki je kljub mireni zanosila. Je rekla, da je tretji takšen primer v Sloveniji in da mora zato celo nosečnost hoditi v LJ na kontrole, ker ni hotela narediti splava. Tudi zdravnike je strah kako bo porod potekal saj ji mirene kljub nosečnosti niso odstranili. Sem pozabila kje sem to prebrala. Ravno ta zgodba me je odvrnila od mirene, saj otrok nočem več, splava naredit pa tudi nočem, ker si ne bi nikoli oprostila. kleo |
Ko sem brala bubo sem skoraj pomislila, da berem sebe. S to mireno je bila pri meni sama groza (leto in pol neprestane krvavitve, zvijanje, boleče dojke, zadnja sva meseca sem bila še z živci čisto na koncu, skoraj histerična, občutljiva,...). Potem sem rekla ginekologu naj mi jo odstrani. Danes spet živim normalno.
onijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem

Rogljič Croque Madame