Grški pita kruh
Da nadaljujem v tej temi...
Pred mnogimi leti sem lahko v ribarnici v našem koncu kupovala zmrznjen file morskega lista. Zdaj tega ne najdem nikjer več, le celega svežega.
Zasledila sem, da jih prodaja ribarnica Kovač v Žalcu, to pa mi je predaleč. Ali morda kdo ve, kje v okolici Ljubljane se lahko kupi. Me prav zanima kdo oskrbuje vrtce in šole?
Kjer je volja, tam je pot. TrixiZelo zelo dvomim, da v šolah in vrtcih pripravljajo morski list... mogoče pa se motim.
Pozdravček!
V vrtcih in šolah vejretno kuhajo pango ,omg:) ribarnica Kovač iz Žalca ni stacionaorna ampak potujoča tako da malopreveri kdaj je kje. Sicer pa liste dobiš v ribarnicah pri nas še več pa seveda na Hrvaškem.
hedonistAja, pa še to : poglej v Coolhouse v Lj, če ti ni predaleč.
hedonistMorske liste imajo tudi v ljubljanskem Leclercu. Pa tudi v ribarnici Valentin na Vodnikovem trgu 5 v Ljubljani.
Miroslav VulovićJa v našem kraju imajo v vrtcu morski list, v šoli ne. Ljubljana je čisto ok, bom šla malo pogledat glede na namige.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Dva preizkušeno dobra recepta
Morski list nadevan z gobami – KUHINJA SLOVENIJE Založba Rokus - str. 111
Morski list z rižem po kolumbijsko – brošura Weekend Mala kuhinja št. 11/2007 - RIŽ, SLAN IN SLADEK - str. 45
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Polnjene paprike