30. mar 2008 21:27
Pozdravljeni vsi! Vedno več slišim o kefirju in o tem, kako je zdrav, pa še dober je, pa bi se ga rada tudi lotila sama pridobivat :) Bi mi lahko kdo, prosim, odstopil gobico za mlečni kefir? Hvala! Eva evichka
30. mar 2008 21:27
Pozdravljeni vsi! Vedno več slišim o kefirju in o tem, kako je zdrav, pa še dober je, pa bi se ga rada tudi lotila sama pridobivat :) Bi mi lahko kdo, prosim, odstopil gobico za mlečni kefir? Hvala! Eva evichka
30. mar 2008 22:20
evichka, od kod pa si?
rimljanka - zasebno mnenje
30. mar 2008 22:51
Če si iz Lj., mi piši na zasebno pošto.
Aki
31. mar 2008 9:27
Iz LJ... Eva evichka
31. mar 2008 11:49
Tudi jaz bi rada imela gobico za kefir....plačam po povzetju.Hvala. kuharca37
3. apr 2008 22:10
Pozdravljeni! Če ima kdo zdaj kakšno gobico "odveč", bom hudo hvaležna! Sem iz Ljubljane. Hvala hvala! slometa
5. apr 2008 20:34
Pozdravljeni, tudi jaz sem se lotila tega kefirja (ko mi je aki prijazno odstopila gobico :) ), pa me zanima, če to vedno tak smrdi po kislem ali to pomeni, da je gobica predolgo notri? Razumem, da smrdi, ko je mleko 24 ur zunaj, ampak potem, ko dam kefir v hladilnik, da se ohladi, je vonj še vedno precej močan... Ali delam kaj narobe? Aja, se tudi še komu drugemu zdi, da kefir hitreje nastane, če se gobice prelije z bolj mastnim mlekom? Hvala in lep vikend, Eva evichka
6. apr 2008 1:42
Zanima me , če ta kefir, ki se lahko kupi v trgovini res ni niti približek temu, ki se pridela doma? Ker se mi ravno ne ljubi to delat doma... Iskra
6. apr 2008 20:41
Ja, sej, moj definitivno bolj smrdi. No, sej potem ko ga zmiksam s sadjem, ostane le še rahel vonj in okus je super, ampak vseeno... Ne vem, če delam vse v redu... evichka
6. apr 2008 20:45
Po moje ga predolgo pustiš, evchika.
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Debeli špageti s poletno zelenjavo